Τύποι γυναικών και το στυλ που τους αρμόζει στην παραλία!

Τύποι γυναικών και το στυλ που τους αρμόζει στην παραλία!
Ενημερώθηκε: 14/05/16 - 17:01

Το Καλοκαιράκι πλησιάζει και σε λίγο θα αρχίσουμε τα πρώτα μας μπάνια στη θάλασσα, αν δεν τα έχετε ήδη αρχίσει! Επειδή όμως, θέλουμε να είμαστε στυλάτες ακόμα και στην παραλία γιατί δεν ξέρεις ποτέ ποιον μπορεί να γνωρίσεις...ώρα για λίγα μαθήματα στυλ! Ιδού 5 look για κάθε τύπο γυναίκας.

Η χίπισσα


Η συγκεκριμένη γυναίκα φοράει αμέτρητα βραχιολάκια σε χέρια και πόδια, κολιέ και δερμάτινα σανδάλια μοναστηρακίου. Η χίπισσα συνήθως δεν φοράει καν μαγιό γιατί αράζει σε παραλίες γυμνιστών. Αν φορέσει κάτι όμως θα είναι το παραπάνω!

Η σέξι


To ίδαλμα σου στην παραλία είναι η Κατερίνα Στικούδη. Αποκαλυπτικά μαγιό με σκισίματα, σέξι ανοίγματα και και μαλλί που δεν το βουτάμε στη θάλασσα, για να μη χαλάσει.

Η χίπστερ


Πλήρως ενημερωμένη για ό,τι συμβαίνει ανά πάσα στιγμή στη μόδα, η χίπστερ γυναίκα φοράει εναλλακτικά μαγιό και παρεό και κλέβει τις εντυπώσεις με το ιδιαίτερο στυλ της που είναι τόσο προσεγμένο και συνάμα φαίνεται σαν να μη προσπαθεί πολύ. Συμφωνείτε;

Η αθλητική


Η γυναίκα του γυμναστηρίου, είναι αθλητική, μια ζωή με τις φόρμες της και ακόμα και στην παραλία φοράει αθλητικά μαγιό και συνήθως είναι ολόσωμα για να νιώθει και άνετος, αφού σίγουρα θα δοκιμάσει τα θαλάσσια σπορ! Σας αρέσει;

Η κλασάτη

H κλασάτη γυναίκα έχει στυλ και φινέτσα. Φοράει σίγουρα ακριβό μαγιό για να κάνει και για την πισίνα. Αγαπάει τα παρεό και το λίγο τακουνάκι, ακόμα και στην παραλία, δεν χάλασε ποτέ κανέναν! Voila!