Τζίνα Αλιμόνου: Το μήνυμα στον Παύλο Βαρδινογιάννη μετά το δικαστήριο

Τζίνα Αλιμόνου: Το μήνυμα στον Παύλο Βαρδινογιάννης μετά το δικαστήριο
Ενημερώθηκε: 15/05/18 - 16:31

Τζίνα Αλιμόνου: Το διαζύγιο της ηθοποιού με τον Παύλο Βαρδινογιάννη κρίνεται στα δικαστήρια και μάλιστα σε υψηλούς τόνους.

Μάλιστα η Τζίνα Αλιμόνου για πρώτη φορά έκανε δήλωση μετά την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου.

Πιο συγκεκριμένα το δικαστήριο απεφάνθη ότι η ηθοποιός παίρνει προσωρινά την επιμέλεια των παιδιών και ο επιχειρηματίας οφείλει να καταθέτει κάθε μήνα διατροφή που φτάνει το ποσό των 34.500 ευρώ. Παράλληλα, οι κατηγορίες σε βάρος της περί εξάρτησης από ουσίες και γενικότερη διεξαγωγή έκλυτου βίου απορρίφθηκαν ως εντελώς αβάσιμες και χωρίς υπόσταση.

«Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από τη δίκαιη αυτή απόφαση. Πρωτίστως γιατί αναγνωρίζει την προσφορά μου ως μητέρα και μου αναθέτει προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μας. Και δεύτερον, γιατί απορρίπτει ως παντελώς τις αβάσιμες και θλιβερές τις κατηγορίες του εν διαστάσει συζύγου μου. Ελπίζω έτσι, ο συκοφαντικός πόλεμος εναντίον μου, να σταματήσει εδώ», δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, ενώ απευθυνόμενη προς τον επιχειρηματία είπε: «ο Παύλος είναι πατέρας των παιδιών μου και θα ήθελα να είναι πάντα δίπλα τους. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις έριδες που μας χωρίζουν και να συνεννοηθούμε με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας, για το καλό των παιδιών μας. Αυτή είναι η ευθύνη μας ως γονείς».