Υποψήφιος στις εκλογές ο Γιώργος Μαυρίδης;

 
Υποψήφιος στις εκλογές ο Γιώργος Μαυρίδης;

Ενημερώθηκε: 22/03/19 - 12:18

Με μια ανακοίνωση στο Instagram ο Γιώργος Μαυρίδης εξέπληξε τους πάντες αφού εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στις εκλογές.

Κατερίνας Νοτοπούλου

Σύμφωνα με όσα έγραψε σκέφτεται να κατέβει στις εκλογές στη Θεσσαλονίκη με τον συνδυασμό της η οποία είναι η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ. Ο παρουσιαστής ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να του πουν τη γνώμη τους για το αν πρέπει να δεχτεί την πρόταση, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν θα δεχθεί μισθό και χρηματική αμοιβή.

Ποιο συγκεκριμένα έγραψε:

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποσταρω αυτό εδώ το σημείωμα. Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπουλου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη. Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, έχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες! Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.
1:Αστεγοι
2:Αδέσποτα
3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τεχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.

Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία, ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί; Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ».