Ζέτα Δούκα: Μιλάει πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της

Ζέτα Δούκα: Μιλάει πρώτη φορά για την περιπέτεια της υγείας της
Ενημερώθηκε: 01/06/20 - 19:50

Η Ζέτα Δούκα είναι μια γυναικά που τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει λίγο τα φώτα της διασημότητας και ασχολείται με διάφορα κοινωνικά θέματα, καθώς όπως έχει δηλώσει είναι κάτι που της δίνει αμέτρητη χαρά και πληρότητα.

Το τελευταίο διάστημα την έχουμε δει να ασχολείται με θέματα που αφορούν τις γυναίκες και να συμμετέχει ενεργά σε οργανώσεις που βοηθούν γυναίκες με σοβαρά προβλήματα υγείας να σταθούν στα πόδια τους.

Σήμερα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδάς, οπού μίλησε για πρώτη φορά για το σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ίδια τις τελευταίες μέρες.

Η Ζέτα Δούκα είπε χαρακτηριστικά: «Το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί. Κάποια ευρήματα τα οποία είχα, μεγάλωσαν και έπρεπε να αφαιρεθούν. Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας διπλασιασμός κάποιων ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες και δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως»!

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα!