Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση αποκαλύπτει τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση αποκαλύπτει τι θα δούμε στα νέα επεισόδια
Ενημερώθηκε: 06/04/20 - 23:48

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση, η «Ρίζω» της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για το τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς εποχής, που έχει καθηλώσει το τηλοπτικό κοινό.

Στη συνέντευξη που έδωσε «Tv Έθνος» μιλά για όλους τους παράγοντες της σειράς και για το τι θα δούμε στα νέα επεισόδια, -με βάση το σενάριο- όταν αρχίσουν τα νέα επεισόδια, που έχουν σταματήσει λόγω κορονοϊού.

Ερ: Πότε σταματήσατε τα γυρίσματα για τις «Αγριες Μέλισσες»;

Απ: Κλείσαμε ήδη τρεις εβδομάδες εκτός γυρισμάτων. Ενώ είχε βγει το πρόγραμμα των σκηνών, με ένα mail ενημερωθήκαμε από την παραγωγή πως λόγω κορονοϊού τα γυρίσματα αναβάλλονται για την προστασία όλων μας. Η αρχική ανακοίνωση ανέφερε πως η διακοπή ισχύει τουλάχιστον μέχρι τις 21 Απριλίου και στη συνέχεια θα δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση. Πρόθεση όλων θεωρώ πως είναι κάποια στιγμή να γυρίσουμε στη δουλειά μας, αλλά με απόλυτη ασφάλεια για όλους μας.

Ερ: Πόσα επεισόδια υπάρχουν έτοιμα;

Απ: Πολλά επεισόδια και πολλές σκηνές έχουν «ανοίξει», δεν γνωρίζω πόσα είναι ολοκληρωμένα. Σίγουρα υπάρχουν κάποια.

Ερ: Ο Γιάννης Στάνκογλου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σειρά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου...

Απ: Α! Δεν το είχα ακούσει. Δεν είχα μάθει κάτι. Αυτό που ήξερα είναι πως όλοι είναι σε φάση διαπραγματεύσεων με την παραγωγή και το κανάλι.

Ερ: Πώς το βλέπεις αυτό όσον αφορά την εξέλιξη της σειράς;

Απ: Η Μελίνα Τσαμπάνη και το επιτελείο της έχουν αποδείξει πως είναι πολύ δυνατή ομάδα. Αναφέρομαι στην ομάδα των συγγραφέων που κρίνει την πορεία της σειράς. Θα μπορέσουν να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών ακόμη και μετά την αποχώρηση ενός τόσο βασικού πρωταγωνιστή όπως είναι ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ερ: Εσύ έχεις κλείσει για του χρόνου;

Απ: Υπάρχει η επιθυμία και από εμένα και από τους συντελεστές να συνεχίσουμε. Δεν έχει γίνει κάποια καινούργια συζήτηση. Επίσημα δεν έχω κάνει ακόμη κάποιο ραντεβού. Ηταν να γίνει, αλλά λόγω του κορονοϊού πάει αργότερα. 

Ερ: Ο Γιώργος Σουξές, που υποδύεται τον ενωμοτάρχη, αποκάλυψε πως την επόμενη σεζόν η πλοκή της σειράς μεταφέρεται πέντε χρόνια αργότερα. Ισχύει αυτό;

Απ: Αυτό έχω ακούσει και εγώ. Από εκεί που θα σταματήσει φέτος θα πάει πέντε χρόνια μετά.

Ερ: Πώς θα γίνει η έλευση του Ιορδάνη στο Διαφάνι και ποιος θα είναι ο ρόλος της Ρίζως;

Απ: Δεν έχουν γίνει ακόμη οι σκηνές. Θα γίνονταν την εβδομάδα που αναβλήθηκαν τα γυρίσματα. Είναι ένα καινούργιο πρόσωπο και φέρνει αναστάτωση αλλά και ελπίδα στη Ρίζω.

Ερ: Η Ρίζω κάνει τη γνωριμία του Ιορδάνη με τη Δρόσω;

Απ: Θα την προσεγγίσει μόνος του, αλλά μετά θα το πάω το προξενιό. Η Ρίζω συνεργάζεται με τον Ιορδάνη, καθώς εκείνος προμηθεύει το μαγαζί με υφάσματα. Την έχει δει από παλιά τη Δρόσω, και του αρέσει και ζητά από τη Ρίζω να κάνει το προξενιό. Αρχικά, λοιπόν, προσπαθώ να τον αποτρέψω, λέγοντάς του πως τα κορίτσια έχουν κάποια προβλήματα. Ομως, βλέποντας πως τη θέλει και τη λαχταρά, το πάω το προξενιό. Η Ρίζω βλέπει στο πρόσωπο του Ιορδάνη τη λύση για να μη χρειαστεί να δώσει το παιδί της.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη Καρακάση αποκαλύπτει τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

 

Ερ: Η Ρίζω γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα;

Απ: Οχι. Εχει υποψίες, αλλά δεν το ξέρει.

Ερ: Ο Ιορδάνης πώς είναι ως χαρακτήρας;

Απ: Καλό παιδί και επίμονος χαρακτήρας. Εκδηλώνει τη θέλησή του να παντρευτεί τη Δρόσω πολύ ντόμπρα και σταράτα. Είναι χαριτωμένος και με θετική ενέργεια και αυτό που βάζει στο μυαλό του θέλει να το πετύχει.

Ερ: Με τη Ρίζω και τον Προύσαλη τι θα γίνει;

Απ: Δεν έχει γραφτεί ακόμη κάτι και στο λέω ειλικρινά. Νομίζω ότι φέτος δεν θα υπάρξει κάτι μεταξύ τους. Είναι πολύ δυνατές οι ιστορίες που έχουν ανοίξει και αν γίνει κάτι, νομίζω θα γίνει την επόμενη χρονιά. Να σου πω, πιστεύω πως όλο αυτό έχει ξεκινήσει και από την επιθυμία του κόσμου να δει μαζί αυτά τα δύο πρόσωπα.

Ερ: Εσύ τι θέλεις;

Απ: Εγώ έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Μελίνα. Ο Γιώργος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είναι μεγάλη μου χαρά να έχω σκηνές μαζί του, όπως και με την Αλίκη Αλεξανδράκη. Είναι μια τριάδα που ο κόσμος έχει αγαπήσει πολύ και περνάμε και εμείς πολύ ωραία στα γυρίσματα.

Ερ: Η Ρίζω είχε και ρόλο «γιατρού» εκείνη την εποχή...

Απ: Ναι, αλλά απλά πράγματα, με βοτάνια και γιατροσόφια. Υπήρχαν τέτοιες γυναίκες στα χωριά και ίσως υπάρχουν και σήμερα. Η Ρίζω είναι η μαμή του χωριού, αλλά όπως έχουμε δει, πάντα στα δύσκολα ή πάνω από τις δυνάμεις της φωνάζει τον γιατρό ή λέει να πάνε στο νοσοκομείο.

Ερ: Εγινε πολύς λόγος για χαμηλές αποδοχές στη σειρά. Τι ισχύει;

Απ: Θα σου μιλήσω για τον εαυτό μου. Σε σχέση με το τι υπήρχε πριν από δέκα χρόνια σίγουρα είναι πιο χαμηλές. Ομως από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την επιλογή και τα κριτήριά του. Πρέπει να σκεφτούμε τι σου προσφέρει η κάθε δουλειά. Οι «Αγριες Μέλισσες» είναι μια σειρά που χάρισε αγάπη και αναγνωρισιμότητα σε συναδέλφους που δεν είχαν πριν. Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη για μένα. Ακόμη και αν αποφασίσω να δουλέψω σε μια σειρά με λίγα χρήματα, γίνεται ή επειδή μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη δουλειά ή πιστεύω πολύ σε αυτή και πιστεύω πως θα μου φέρει κέρδος με άλλον τρόπο. Δεν αποφασίζω τις δουλειές μου με μόνο κριτήριο το οικονομικό.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr