Άγριες Μέλισσες- Spoiler: Αυτό είναι το τέλος του Βόσκαρη

 τέλος του Βόσκαρη
Ενημερώθηκε: 17/01/21 - 21:21

O πόλεμος ανάμεσα στην Ελένη και στον Βόσκαρη έχει ξεκινήσει και είναι σκληρός. Ο καθένας δίνει αγώνα προκειμένου να στείλει πρώτος τον άλλο στη φυλακή, αλλά τα εμπόδια που συναντούν είναι πολλά.

Βέβαια, κανείς δεν εγκαταλείπει την έρευνα και την προσπάθεια και σύντομα η Ελένη µε τη βοήθεια του Λάµπρου θα φτάσουν ένα βήμα πριν δώσουν στον Βόσκαρη το τελειωτικό χτύπηµα. Η Ελένη συνεχίζει να βρίσκει µαρτυρίες γυναικών που έχουν βασανιστεί και βιαστεί από τον Βόσκαρη και προσπαθεί να τις πείσει να τη βοηθήσουν να τον κλείσουν στη φυλακή προκειµένου να µην κινδυνεύσει καµία άλλη.

Ωστόσο, η Σοφούλα δείχνει απόλυτα παραδοµένη στον Βόσκαρη, ο οποίος, µάλιστα, όπως θα δούµε, της ζητάει να παντρευτούν το συντοµότερο δυνατό. Ωστόσο, ο Τόλλιας και η Παγώνα προσπαθούν να καταπνίξουν τον φόβο τους για την επιλογή της κόρης τους µη µπορώντας να αντιδράσουν. Ο Λάµπρος, όµως, δεν µπορεί να επιτρέψει να συµβεί κάτι τέτοιο και αποφασίζει να µιλήσει στον Τόλλια και να του αποκαλύψει όσα γνωρίζει για τον άνθρωπο που µπήκε τόσο γρήγορα στη ζωή της κόρης τους. Τότε, ο κοινοτάρχης, µετά την εκ βαθέων συζήτηση µε τον Λάµπρο, απαγορεύει στη Σοφούλα να ξαναδεί τον Βόσκαρη και είναι αποφασισµένος να κάνει τα πάντα για να σώσει το παιδί του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Ωστόσο, εκείνη θα πάρει µία επικίνδυνη απόφαση. Εγκαταλείπει το σπίτι και τους γονείς της για να µείνει µαζί του. Οι δύο γονείς βρίσκονται σε απελπισία και προσπαθούν να µεταπείσουν την κόρη της από το να δεσµευτεί για το υπόλοιπο της ζωής της µε αυτόν τον αδίστακτο άνθρωπο. Αλλά µάταια. Η Σοφούλα είναι αποφασισµένη. Ωστόσο, η λύση έρχεται από τον Γραµµατικό, ο οποίος προτρέπει τον Λάµπρο να προχωρήσουν σε καταγγελία εναντίον του Βόσκαρη µε την ελπίδα να βρεθούν και άλλες αποδείξεις εναντίον του.

Ο Βόσκαρης, όµως, µαθαίνει την αλήθεια για τον Κυπραίο και ετοιµάζεται να κυνηγήσει την Ελένη. ∆εν θα προλάβει, όµως, καθώς την ίδια στιγµή, η Ελένη µε τον Λάµπρο ετοιµάζονται για την καταγγελία µαζί µε τις άλλες γυναίκες που είναι πρόθυµες να τον τιµωρήσουν για όλες τις εφιαλτικές στιγµές που έζησαν στα χέρια του. Θα είναι αυτό, όµως, το τέλος του Βόσκαρη ή µήπως θα καταφέρει να ξεγλιστρήσει ξανά;