Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε ο Στάνκογλου για το αν ο Θωμάς ξέρει ότι αυτός σκότωσε τον γιο του Νέστορα

Άγριες Μέλισσες: Τι αποκάλυψε ο Στάνκογλου για το αν ο Θωμάς ξέρει ότι αυτός σκότωσε τον γιο του Νέστορα
Ενημερώθηκε: 01/02/20 - 03:47

Το παρασκήνιο στη σκηνή, από τις «Άγριες Μέλισσες», που ο Κυπραίος έχει σκοτώσει τον γιο του Νέστορα, στην Κατοχή και αμέσως μετά τον λύνει και τον αγκαλιάζει στο πάτωμα, αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου σε μια τελευταία συνέντευξή του.

Όπως αποκάλυψε η σκηνή αυτή δεν υπήρχε στο αρχικό σενάριο, αλλά του βγήκε αυθόρμητα και την πρόσθεσε μόνος του.

«Κοιμάμαι και ξυπνάω και σκέφτομαι γιατί μερικά πράγματα δεν είναι στο σενάριο και ο ηθοποιός πρέπει να βάζει τις δικές του πινελιές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στο σενάριο δεν υπήρχε στη συγκεκριμένη σκηνή το ότι ο Κυπραίος όταν τον σκοτώνει, τον λύνει και τον αγκαλιάζει. Μου βγήκε και το δούλεψα κατά αυτόν τον τρόπο ώστε ο ήρωας, ο Κυπραίος, να συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Αλλά αυτό είναι και δουλειά μας, να πηγαίνουμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω το σενάριο, τις λέξεις και τις δράσεις», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου στο περιοδικό «TV O’ Clock».

Στην ερώτηση για το εάν ο Θωμάς ξέρει ότι αυτός σκότωσε τον γιο του Νέστορα και εάν θα προσπαθήσει να λυτρωθεί από αυτό απάντησε: «Το αν λυτρωθεί εξαρτάται από τη σεναριογράφο Μελίνα Τσαμπάνη γιατί και ο καθένας έχει τη δική του σκέψη για το τι ακριβώς μπορεί να είναι η λύτρωση για αυτόν τον άνθρωπο. Οπότε θα δείξει η συνέχεια. Είναι δύσκολο, βέβαια, να λυτρωθεί ένας τέτοιος χαρακτήρας αλλά, ναι, το θέμα είναι πού θα σε πάει η ζωή. Πού θα σε πάει η πένα της Μελίνας αυτή τη στιγμή, η οποία είναι πολύ καλή, είναι εξαιρετική», ανέφερε ο πρωταγωνιστής των «Αγριων Μελισσών».