Απεργία στο Σκάι: Βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με άδεια των δημοσιογραφικών Ενώσεων

Απεργία στο Σκάι: Βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με άδεια των δημοσιογραφικών Ενώσεων
Ενημερώθηκε: 13/01/19 - 22:52

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΪ: Άδεια από τις δημοσιογραφικές ενώσεις δόθηκε στο ΣΚΑΙ να «βγάλει» δελτίο ειδήσεων λόγω των έκτακτων πολιτικών γεγονότων. Αντίστοιχη άδεια δίδεται στο στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr».

Παράλληλα, οι εργαζόμενοι που πραγματοποίησαν σήμερα στις 3μμ. συνέλευση αποφάσισαν συνέχιση της απεργίας τους έως αύριο Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 στις 6 π.μ.

Υπενθυμίζουμε ότι το μεσημέρι ο ΣΚΑΪ μετέδωσε ζωντανά τις δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα και τη συνέντευξη του Π. Καμμένου.

Η ανακοίνωση των δημοσιογραφικών Ενώσεων αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 3 μ.μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ με μεγάλη συμμετοχή συνέλευση των εργαζομένων στον Όμιλο «ΣΚΑΪ». Τα Διοικητικά Συμβούλια, μετά από τη συνέλευση των εργαζομένων, αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τηλεόρασης και ραδιοφώνου, που εργάζονται στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΚΑΪ 100,3» και στην ιστοσελίδα «skai.gr» έως αύριο Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 στις 6 π.μ.

Κατά τη διάρκεια της απεργίας και λόγω των έκτακτων πολιτικών γεγονότων δίδεται η άδεια από τις Ενώσεις να μεταδοθεί ένα δελτίο ειδήσεων:

– Στην τηλεόραση διάρκειας έως τριάντα λεπτά,
– Στο ραδιόφωνο διάρκειας έως τριάντα λεπτά και έξι μονόλεπτα με τίτλους επικαιρότητας,
– Στην ιστοσελίδα επιτρέπεται η ανάρτηση ειδήσεων για τριάντα λεπτά.

Τα απεργιακά δελτία θα αφορούν αποκλειστικά τις τρέχουσες έκτακτες πολιτικές εξελίξεις και θα γίνεται ρητή αναφορά στις αποφάσεις των δημοσιογράφων και των Ενώσεων.

Τη Δευτέρα το απόγευμα στις 16.30 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ νέα συνέλευση των εργαζομένων, προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων».