Απίστευτη ανατροπή στο Master Chef: Η Κατερίνα χρησιμοποίησε τη «χρυσή» κάρτα, ποιον έσωσε

Απίστευτη ανατροπή στο Master Chef: Η Κατερίνα χρησιμοποίησε τη «χρυσή» κάρτα, ποιον έσωσε
Ενημερώθηκε: 28/02/20 - 22:34

Ανατροπή στην ανατροπή στο Master Chef 4 με την Κατερίνα να κάνει χρήση της «χρυσής κάρτας» που είχε κερδίσει.
Σε μια αναπάντεχη εξέλιξη, που έκανε όλους να αποσβολωθούν και να συγκινηθούν, η Κατερίνα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την κάρτα που είχε κερδίσει και να σώσει τον Διονύση ο οποίος ήταν ένας από τους τρεις προτεινόμενους!
Η «χρυσή κάρτα» έδινε το δικαίωμα στον κάτοχό της να σώσει τον εαυτό του ή κάποιον άλλο προτεινόμενο. Η Κατερίνα, η οποία είχε δεχθεί μεγάλη πίεση όπως έλεγε για την κάρτα, αποφάσισε να την χρησιμοποιήσει για να σώσει τον Διονύση.

Οπως εξήγησε στους κριτές το κάνει γιατί ο Διονύσης είναι ερασιτέχνης και επειδή στην δοκιμασία με τον καθαρισμό ψαριών είχε καθαρίσει πολλά, αλλά από ένα παιδικό λάθος ξέχασε να καθαρίσει τα εντόσθια.

Ο Διονύσης φανερά συγκινημένος έτρεξε και την αγκάλιασε με λυγμούς και δήλωσε ότι δεν του έχουν ξανακάνει τέτοιο καλό. «Θα την παντρευτώ» έλεγε γελώντας και η Κατερίνα απάντησε:

«Θέλω δαχτυλίδια με μπριγιάν». «Φυσικά και θα γονατίσω κιόλας» απάντησε ο Διονύσης.

«Ηταν η πιο αντρική κίνηση που μπορούσε να γίνει» σχολίασε ο Γιώργος, ο οποίος είχε έρθει σε σύγκρουση με την Κατερίνα αλλά όπως δήλωσε συζήτησαν και τα βρήκαν και έσπευσε να την συγχαρεί.
 

Tags