Αυτό είναι το δυνατό «χαρτί» της ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν...

 
Αυτό είναι το δυνατό «χαρτί» της ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν...

Ενημερώθηκε: 17/02/22 - 11:04

Η «Αγάπη παράνομη» ήταν ίσως η μεγαλύτερη επιτυχία της ΕΡΤ την φετινή σεζόν, αφού μέσα σε μόλις έξι επεισόδια κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές και να φέρει διψήφια ποσοστά τηλεθέασης στην κρατική τηλεόραση μετά από πολύ καιρό.

Έτσι, στην Αγία Παρασκευή σκέφτονται να ακολουθήσουν την ίδια συνταγή και του χρόνου, μεταφέροντας στην μικρή οθόνη κάποιο από τα υπόλοιπα διηγήματα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του Άκη Φωτόπουλου, έχει ήδη γίνει πρόταση στον Νίκο Κουτελιδάκη και την Ελένη Ζιώγα, που υπέγραφαν την σκηνοθεσία και το σενάριο της μίνι σειράς «Αγάπη Παράνομη», προκειμένου να αναλάβουν το νέο αυτό εγχείρημα. Όσο για το διήγημα που θα επιλεγεί, μέχρι στιγμής έχουν πέσει στο τραπέζι τρεις διαφορετικές προτάσεις: «Οι σκλάβοι στα Δεσμά τους», «Ο Κατάδικος» και «Η τιμή και το χρήμα». Πάντως, όποιο από αυτά και να επικρατήσει, το σίγουρο είναι ότι θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο καστ, με γνωστά ονόματα του θεάτρου αλλά και νέους ταλαντούχους ηθοποιούς, αφού ένα από τα στοιχεία που κέρδισε το κοινό στην «Αγάπη παράνομη» ήταν οι πολύ δυνατές ερμηνείες.

Tvnea

Πηγή: