Βάγγελης Μαρινάκης: Το «τρίτο» πρόσωπο που λέει «όχι» στο «φλερτ» με Γιώργο Μητσικώστα

Βάγγελης Μαρινάκης: Το «τρίτο» πρόσωπο που λέει «όχι» στο «φλερτ» με Γιώργο Μητσικώστα
Ενημερώθηκε: 23/05/19 - 20:26

Για την προσπάθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη να εντάξει στο δυναμικό του καναλιού του τον Γιώργο Μητσικώστα, παρά την στενή σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη κάνει λόγο σε δημοσίευμα του το newspistol.gr. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του γνωστού μίμου επιστρατεύεται σε κάποιο νεοσύστατο τηλεοπτικό σταθμό, ως «κράχτης» προκειμένου να ακολουθήσουν και άλλα «ηχηρά» ονόματα. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο Alter το 2002, όπου μετά τον Μητσικώστα, ονόματα όπως Νίκος Ευαγγελάτος, Τατιάνα Στεφανίδου, Αννίτα Πάνια, Αγγελική Νικολούλη κ.α. είχαν μετακομίσει τότε στο Μπουρνάζι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

 

Ένα απ’ τα πιο δυνατά ονόματα που έπαιξαν δυνατά για το One Channel ήταν και αυτό του Γιώργου Μητσικώστα. Βαρύ brand name, που κάνει γκελ στο κοινό, μετά τον…απεγκλωβισμό του από την ΕΡΤ ο γνωστός μίμος κυκλοφορεί ελεύθερος και ετοιμάζει την επόμενη κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA

 

Αν και οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη είναι γνωστές και θα περίμενε κανείς ότι δύσκολα θα πήγαινε στο κανάλι του άσπνδου εχθρού του, εντούτοις φλερτ υπήρξε. Τελικά οι πρώτες συζητήσεις δεν κατέληξαν σε συμφωνία καθώς μετά τον ερχομό του Σταμάτη Μαλέλη όλες οι επιλογές Τσαπανίδου επανεξετάζονται από μηδενική βάση.

Και αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι οι σχέσεις Μητσικώστα-Μαλέλη δεν είναι και οι καλύτερες μπορεί να βγάλει το συμπέρασμα ότι δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια στο φλερτ. 

1