Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είναι τιμητικό να ακούω την Άντζελα Δημητρίου να λέει πως είμαστε από τα αγαπημένα της ζευγάρια»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είναι τιμητικό να ακούω την Άντζελα Δημητρίου να λέει πως είμαστε από τα αγαπημένα της ζευγάρια»
Ενημερώθηκε: 03/06/20 - 13:13

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης είναι ένα από τα καλύτερα ζευγάρια του Just the 2 of us, που δυστυχώς η προσπάθεια τους δεν ανταμείβεται πάντα!

Έχουμε δει εξαιρετικές εμφανίσεις του ζευγαριού, που εν τέλει κρίθηκαν ως μέτριες προσπάθειες, δημιουργώντας τους έντονη δυσαρέσκεια.

Και για αυτό πολλές φορές η Βίκη Χατζηβασιλείου σε backstage συνεντεύξεις της πετάει τα καρφάκια της προς την κριτική επιτροπή και να λέει πως είναι άδικο να παίρνει την ίδια βαθμολογία με άλλους που πραγματικά δεν το αξίζουν!

Και μεταξύ μας, το τραπάρισμα του Τρύφωνα Σαμαρά δεν άξιζε μεγαλύτερη βαθμολογία από αυτή που πήρε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης.

Αλλά από ότι φαίνεται η κριτική επιτροπή έχει τις αδυναμίες της και δεν μπορεί να τις κρύψει…

Ωστόσο, χθες στα γυρίσματα του επόμενου live η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο Κώστας Καραφώτης αποκάλυψαν στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» πως αυτή την εβδομάδα θα δούμε ως guest star την αγαπημένη μας Lady, Άντζελα Δημητρίου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκάλυψε ότι η Άντζελα Δημητρίου είπε τα καλύτερα για αυτούς και πως είναι το αγαπημένο της ζευγάρι.

Δείτε τι είπαν στο παρακάτω απόσπασμα.