Βίκυ Κάβουρα: Σε ποια εκπομπή βγήκε και τα «έχωσε»

Βίκυ Κάβουρα: Σε ποια εκπομπή βγήκε και τα «έχωσε»
Ενημερώθηκε: 04/07/20 - 18:44
Μαρία Τσιαντούλα

H Βίκυ Κάβουρα είναι η συμπαρουσιάστρια του Νίκου Κοκλώνη στο πιο πετυχημένο σόου της χρονιάς, το Just the 2 of us.

Ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα με την αποχώρηση της από την θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές».

Βέβαια, να σας πω σε αυτό το σημείο ότι δεν είναι η μόνη που αποχώρησε από την συγκεκριμένη παράσταση, μιας και καθημερινά όλο και κάποιος θα αποχωρήσει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Σήμερα, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όλα όσα άκουσε σχετικά με την  αποχώρηση της και συγκεκριμένα από αυτήν την εκπομπή.

H Βίκυ Κάβουρα είπε χαρακτηριστικά: «Σας έβλεπα, τόση ώρα περιμένω. Εν τω μεταξύ είμαι νυσταγμένη, έχω άγχος για το live. Και μετά λέω «τι κακίες λένε σήμερα, ξεχάσανε ότι είμαι και εγώ εδώ μάλλον και θέλουν να με προσβάλλουν, ξέρετε εσείς. Μου τη χαλάσατε τη διάθεση αλλά δεν πειράζει. Αλλά αυτός ο καναπές με στενοχώρησε λίγο σήμερα, δεν έπρεπε. Ξέρετε εσείς».

Και τόνισε: «Έχει τελειώσει για μένα αυτό το θέμα. Σιγά σιγά βλέπουμε πως όλες οι τρελές φεύγουμε, αλλά το κλουβί συνεχίζει να κράζει. Εγώ αποχώρησα πρώτη και το πήρα πάνω μου, αλλά επιβεβαιώνομαι σιγά σιγά. Δεν μου ταίριαξε!»

Και μεταξύ μας δεν είχε και άδικο…τόσα της «σούρανε»!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω απόσπασμα.