Διαρροές survivor (spoiler): Αποκάλυψη για τις ψήφους της Σαλαγκούδη – Αλλάζει η ψηφοφορία

Διαρροές survivor (spoiler): Αποκάλυψη για τις ψήφους της Σαλαγκούδη – Αλλάζει η ψηφοφορία
Ενημερώθηκε: 22/01/21 - 11:28

Διαρροές survivor (spoiler): Ραγδαίες είναι οι  εξελίξεις στο Survivor μετά τα όσα συνέβησαν στο επεισόδιο της Τετάρτης με τις ψήφους της Ανθής Σαλαγκούδη. 

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τόσο την περασμένη εβδομάδα που οι ψήφοι δεν έγιναν γνωστοί, αφού δεν είχαμε αποχώρηση, όσο και αυτή που διανύουμε η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν αυτή που είχε τις περισσότερες ψήφους στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Αυτή προβλημάτισε τηλεθεατές και παίκτες, καθώς η Ανθή μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι, ενώ στα αγωνίσματα είναι η πιο αδύναμη παίκτρια. Όπως ειπώθηκε χθες σε πρωινές εκπομπές στη Θεσσαλονίκη έχει γίνει μεγάλη κινητοποίηση από την οικογένεια της δημοσιογράφου ώστε χιλιάδες Θεσσαλονικείς να την στηρίξουν για να μείνει στο παιχνίδι. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί από πολλούς αφενός αθέμιτος ανταγωνισμός, αφού δεν έχουν όλοι οι παίκτες την ίδια δυνατότητα και αφετέρου ίσως επηρεάσει την τηλεθέαση του Survivor 2021

Μάλιστα στη σημερινή εκπομπή "ευτυχείτε" έγινε η μεγάλη αποκάλυψη! Διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι η Ανθή Σαλαγκούδη στην ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας είχε τις διπλάσιες θετικές ψήφους από τον δεύτερο σε δημοφιλία, Γιώργο Κοψιδά. Αυτή η εξέλιξη μόνο ως φυσιολογική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.  

Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) οι παίκτες τόσο της κόκκινης, όσο και της μπλε ομάδας έχουν εκφράσει τις ανησυχίες τους στην παραγωγή και πλέον υπάρχουν σκέψεις για να αλλάξει εντελώς ο τρόπος της ψηφοφορίας. Πιο συγκεκριμένα θα σταματήσει η ψηφοφορία με τις θετικές ψήφους και την ανάδειξη του δημοφιλέστερου παίκτη και οι υποψήφιοι θα βγαίνουν από τα αγωνίσματα. Έπειτα το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίζει ανάμεσα στους υποψήφιους για την παραμονή τους στο Survivor. Πάντως και σε αυτή την περίπτωση, όταν η Ανθή Σαλαγκούδη θα είναι υποψήφια, πάλι θα υπάρχει πρόβλημα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει έναν μεγάλο πονοκέφαλο και πρέπει να βρει λύση άμεσα.