Διαρροές Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν σήμερα (13/4) τον αγώνα ασυλίας

Survivor spoiler (13/4): Αυτή η ομάδα θα κερδίσει σήμερα το αγώνισμα ασυλίας
Ενημερώθηκε: 13/04/21 - 19:11

Survivor spoiler (13/4): Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα σε ένα άκρως απαιτητικό στίβο μάχης, με νικητές τελικά να αναδεικνύονται οι κόκκινοι με σκορ 10-8. Έτσι η μπλε ομάδα βρέθηκε για ακόμη μία φορά στο τάκο και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Πάμε τώρα στα αποψινά. Στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας του Survivor θα δούμε τους παίκτες να έχουν να αντιμετωπίσουν έναν ακόμη δύσκολο στίβο μάχης, αλλά και έναν εξίσου απαιτητικό στόχο που θα δυσκολέψει αρκετούς παίκτες. Ωστόσο, όπως είδαμε στο τρέιλερ, κατά την διάρκεια του αγωνίσματος ο Ηλίας Μπόγδανος πέφτει άτσαλα, τραυματίζεται και αποχωρεί από τον χώρο του αγωνίσματος με ασθενοφόρο.

Πάμε τώρα σε αυτό που θέλετε να μάθετε περισσότερο από όλα και δεν είναι άλλο από την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν η ομάδα που θα καταφέρει να κατακτήσει την αποψινή ασυλία είναι η μπλε. Έτσι η κόκκινη ομάδα θα βρεθεί και πάλι στο τάκο. Ωστόσο, η μεγαλύτερη έκπληξη της βραδιάς φαίνεται να είναι το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, μιας και όλες οι διαρροές (spoiler) αναφέρουν ότι νικητής θα είναι ο Τριαντάφυλλος, γεγονός που όπως καταλαβαίνεται θα χαρίσει πολύ θέαμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ