Διαρροές survivor (spoiler): Οριστικό! Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα (2/3) το αγώνισμα ασυλίας

Διαρροές survivor (spoiler): Αυτή η ομάδα θα κερδίσει σήμερα τον δεύτερο αγώνα ασυλίας
Ενημερώθηκε: 02/03/21 - 19:45

Διαρροές survivor (spoiler): Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας.

Τα δεδομένα στο Survivor έχουν αλλάξει. Η κόκκινη ομάδα έχει δυναμώσει πολύ μετά τις αποχωρήσεις αδύναμων αγωνιστικά παικτών και οι νίκες διαδέχονται η μια την άλλη. Στο χθεσινό αγώνισμα πήραν εύκολα το θετικό αποτέλεσμα με σκορ 10-4 στέλνοντας τους αντιπάλους τους αρχικά στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και εν συνεχεία στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν ένα παίκτη υποψήφιο για αποχώρηση. Πιο συγκεκριμένα την ασυλία κατάφερε να κερδίσει ο Τζέιμς Καφετζής ενώ ο πρώτος υποψήφιος μετά την ψηφοφορία είναι ο Κρις Σταμούλης. 

Σήμερα το βράδυ οι παίκτες θα αγωνιστούν για την δεύτερη ομαδική ασυλία του Survivor 2021. Οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν έναν δύσκολο στίβο που απαιτεί ταχύτητα και δύναμη, ενώ ο στόχος είναι αρκετά απαιτητικός. Βέβαια το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στη μπλε ομάδα στην οποία θα βάλουν «φωτιά» οι Αλέξης Παππάς και Κρίς Σταμούλης. Ειδικότερα, οι δυο παίκτες μετά τα όσα άκουσαν χθες περί κακής αγωνιστικής κατάστασης αποφασίζουν να μην αγωνιστούν αναγκάζοντας την ομάδα τους να δεχτεί δυο πέναλτι.  Με λίγα λόγια δυο δυνατοί παίκτες της κόκκινης ομάδας θα επιλέξουν δυο αδύναμους της μπλε έχοντας στο τσεπάκι δυο σίγουρους πόντους. 

Πάμε τώρα σε αυτό που θέλετε να μάθετε και δεν είναι άλλο από το ποιοι κερδίζουν σήμερα. Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές (spoiler) που  κυκλοφορούν  ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας του Survivor είναι και πάλι η κόκκινη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ