Διαρροές Survivor Spoiler: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα (4/7) από το ριάλιτι επιβίωσης

 
Survivor Spoiler (4/7): Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο ημιτελικού του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.  Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Στο αποψινό επεισόδιο ο  Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ στην Αθήνα. Οι παίκτες ωστόσο, στο αποψινό επεισόδιο θα έχουν την δυνατότητα να βρεθούν με τους συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και όλους τους πρώην συμπαίκτες τους. Μάλιστα, οι τραγουδιστέ

Ενημερώθηκε: 04/07/21 - 19:48

Survivor spoiler (4/7): Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον μεγάλο ημιτελικού του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή! Στο αποψινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ στην Αθήνα. Οι παίκτες ωστόσο, στο αποψινό επεισόδιο θα έχουν την δυνατότητα να βρεθούν με τους συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και όλους τους πρώην συμπαίκτες τους. Μάλιστα, οι τραγουδιστές που έλαβαν μέρος, δηλαδή η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλίδης και ο Τριαντάφυλλος θα αναλάβουν το μουσικό κομμάτι της βραδιάς, προκειμένου να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν τους τέσσερίς φιναλίστ.

Πάμε τώρα στα σημαντικά! Στο αποψινό επεισόδιο πέραν όλων των άλλων θα μάθουμε ποια θα είναι η τριάδα του μεγάλου τελικού που θα διεκδικήσει το έπαθλο. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές (spoiler)που κυκλοφορούν ο παίκτης που κατάφερε να συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους και τελικά μένει εκτός παιχνιδιού μία ανάσα πριν το τέλος είναι ο Γιώργος Κορόμι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ