Διαρροές Survivor spoiler: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Αυτός κερδίζει σήμερα (23/6) την ασυλία

Survivor spoiler (23/6): Αυτός ο παίκτης κερδίζει σήμερα την τρίτη ασυλία – Ποιοι είναι οι υποψήφιοι
Ενημερώθηκε: 23/06/21 - 19:41

Survivor spoiler (23/6): Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας του ριάλιτι επιβίωσης για αυτή την εβδομάδα.

Αλλά ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Στον αγώνα ασυλίας της Δευτέρας νικητής ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος όρισε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε τον Σάκη Κατσούλη. Ενώ στο χθεσινό επεισόδιο νικητής ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κατάφερε να βγάλει υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, αλλά και να σβήσει κατά το ήμισυ την υποψηφιότητά του.   

Ωστόσο, σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα ασυλίας του Survivor για φέτος. Μάλιστα, ο στίβος μάχης προβλέπεται να είναι αρκετά μεγάλος και το μεγαλύτερο μέρος του θα βρίσκεται μέσα στη θάλασσα, με τους παίκτες να πρέπει να τα δώσουν όλα, μιας και βρίσκονται μία ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν αναφέρουν ότι ο Σάκης Κατσούλης θα καταφέρει να πάρει και το σημερινό αγώνισμα ασυλίας, σβήνοντας την υποψηφιότητά του, ενώ θα δώσει ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Γιώργο Κόρομι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ