Διαρροή survivor (spoiler): Ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα (13/01)

Διαρροή survivor (spoiler):  Ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα (13/01)
Ενημερώθηκε: 13/01/21 - 12:07

Διαρροή survivor (spoiler):  Κορυφώνεται σήμερα η αγωνία στο reality επιβίωσης, αφού θα μάθουμε ποιος παίκτης θα αποχωρήσει. 

Πάμε να δούμε τι έχει συμβεί έως τώρα στο Survivor. Στον πρώτο αγώνα ασυλίας που είδαμε τη Δευτέρα νικητές ήταν οι Μαχητές. Οι Διάσημοι πήγαν στο Συμβούλιο του νησιού όπου μετά την ψηφοφορία Γιώργος Κοψιδάς και Πάνος Καλλίδης ισοψήφησαν και βγήκαν οι πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση. Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι φανερά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αφού δεν μπορεί να κατανοήσει τον λόγο που είναι ξανά υποψήφιος, καθώς και νίκες φέρνει στην ομάδα και συμβάλλει τα μέγιστα στην διαβίωση στην παραλία.  

Την Τρίτη έγινε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας του Survivor 2021 με τους Μαχητές να είναι ξανά νικητές και μάλιστα με σκορ 10-3. Οι Διάσημοι πήγαν ξανά στο Συμβούλιο όπου μετά την καταμέτρηση των ψήφων τρίτη υποψήφια για αποχώρηση είναι η Ανθή Σαλαγκούδη. Οι συμπαίκτες της την ψήφισαν χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα την κακή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεύτερη σε αρνητικές ψήφους ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία ίσως είναι η πιο δυνατή παίκτρια στο reality. 

Σήμερα και μετά το αγώνισμα επάθλου, οι δυο ομάδες θα συγκεντρωθούν ξανά στο Συμβούλιο όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τον δημοφιλέστερο παίκτη, βάσει της τηλεφωνικής ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού. Ο αγαπημένος παίκτης του κοινού θα κληθεί να επιλέξει έναν ακόμη υποψήφιο για να συμπληρωθεί η τετράδα. Διαρροές (spoiler) ακόμη δεν μπορούμε να σας δώσουμε. Αυτό που μπορούμε να σας πούμε ως εκτίμηση και μην το θεωρήσετε διαρροή (spoiler), είναι πως η Κάτια Ταραμπάνκο πιθανότατα θα είναι ξανά η δημοφιλέστερη παίκτρια γι’ αυτή την εβδομάδα.  Σε αυτή την περίπτωση θα επιλέξει ως τέταρτη υποψήφια για αποχώρηση από το Survivor πιθανότατα την Ελευθερία Ελευθερίου, αφού οι δυο κοπέλες έχουν κοντραριστεί άγρια. Πάντως, υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα δημοφιλέστερος παίκτης να είναι ο Τριαντάφυλλος, οπότε τα δεδομένα θα ανατραπούν. 

Μείνετε συντονισμένοι γιατί αργότερα θα επανέλθουμε με τις σίγουρες διαρροές (spoiler) τόσο για τον παίκτη που θα αποχωρήσει σήμερα από το Survivor 2021, όσο και για την ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα που σήμερα θα έχει ως έπαθλο την επικοινωνίας με τον έξω κόσμο.

 

Διαβαστε: 

Διαρροές Survivor (spoiler): Ποιοι κερδίζουν σήμερα (13/01) τον αγώνα επάθλου