Ελένη Τσολάκη: Αυτό θα είναι το νέο πάνελ της εκπομπής της στο Open

 
<script src="https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js"></script> <glomex-player   data-integration-id="40599z13k80ce6md"   data-playlist-id="v-cun0j3q9e3dt"> </glomex-player> <script type="application/ld+json"> {"@context":"http://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Η νέα ομάδα της Ελένης Τσολάκη και οι προσθήκες-εκπλήξεις στο OPEN","description":"Πιο δυνατή από ποτέ η Ε. Τσολάκη με Ν. Γεωργιάδη, Π. Γιαννόπουλο. Μ. Αυγερινοπούλου και Δ. Μηλιόγλου στο πλάι της. Η Κατερίνα Ζαρίφη στη μεσ

Ενημερώθηκε: 08/08/23 - 17:43

Από τη συχνότητα του Open θα επιστρέψει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στους δέκτες μας η Ελένη Τσολάκη, και μάλιστα αναμένεται η εκπομπή της να μετακομίσει από το Σαββατοκύριακο και να γίνει καθημερινή, στη θέση της Μπέττυς Μαγγίρα.

Επίσημη ανακοίνωση από το κανάλι της Παιανίας δεν υπάρχει ακόμη, ωστόσο το πρωί της Τρίτης ο Χάρης Λεμπιδάκης βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλοκαίρι Yes» και αποκάλυψε ποια είναι τα πρόσωπα που συμφώνησαν και θα είναι δίπλα στην Ελένη Τσολάκη.

Αρχικά από την παλιά ομάδα μένει μόνο ο Δημήτρης Μηλιόγλου και αποχωρούν η Μαρία Φραγκάκη και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Στο πάνελ της Ελένης Τσολάκη προστίθεται επίσης ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, τον οποίο τελευταία φορά είδαμε στο πλευρό της Ιωάννας Μαλέσκου στο «Love it».

Μια εξίσου σημαντική προσθήκη αποτελεί ο Νίκος Γεωργιάδης, που την προηγούμενη σεζόν είδαμε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Τέλος, την ομάδα συμπληρώνει η δημοσιογράφος Μαίρη Αυγερινοπούλου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ