Ελεος: Αλλαγές στην εκπομπή των Πάνια – Ψινάκη

 
Ελεος: Αλλαγές στην εκπομπή των Πάνια – Ψινάκη

Ενημερώθηκε: 03/02/23 - 11:52

Μπορεί η δεύτερη εκπομπή να έσβησε το πλατύ χαμόγελο που ζωγραφίστηκε στα στελέχη του MEGA με την πρεμιέρα καθώς τα ποσοστά τηλεθεασης ήταν σαφώς πιο πεσμένα, ωστόσο, αυτό δεν τα εμπόδισε από το να αποφασίσουν να αναφωνούν οι τηλεθεατές “Ελεος” δυο φορές την εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη εβδομάδα το ανατρεπτικό τοκ σόου με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα. Ετσι, πέρα από την Τρίτη έρχεται από τις 8 Φεβρουαρίου να προστεθεί και η Τετάρτη ενώ και στις δυο περιπτώσεις η εκπομπή θα προβάλλεται δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Οσο για τους καλεσμένους, την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου ο Ανδρέας Λοβέρδος δίνει μία συνέντευξη που θα συζητηθεί και δηλώνει έτοιμος να απαντήσει σε όλα τα πιθανά και απίθανα ερωτήματα, όχι μόνο για τον χώρο της πολιτικής, που του θέτουν η Αννίτα και ο Ηλίας.

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, η ηθοποιός Μαρία Σολωμού δίνει μία χειμαρρώδη συνέντευξη και μιλά χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για την προσωπική της ζωή, για όσες φορές στοχοποιήθηκε με αφορμή κάποια δήλωσή της, αλλά και για τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως από τον χώρο του θεάτρου.

Πηγή: Tinasmess

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ