ΕΛΙΦ (21/4): Ανατροπή! Ο Γιουσούφ παρεμβαίνει να σώσει τη Μελέκ...

 
ΕΛΙΦ (21/4): Ανατροπή! Ο Γιουσούφ παρεμβαίνει να σώσει τη Μελέκ...

Ενημερώθηκε: 20/04/20 - 22:50

ΕΛΙΦ (21/4): Ο έλεγχος που γίνεται στο μαγαζί του Τζεβαχίρ έχει ως αποτέλεσμα να τον υποχρεώσουν μέσα σε 24 ώρες να διορθώσει τις εγκαταστάσεις του, διαφορετικά η επιχείρηση θα κλείσει. Αυτο κάνει έξαλλο τον Τζεβαχίρ και τα βάζει με τη Μελέκ. Όμως ο Γιουσούφ παρεμβαίνει για να σώσει τη Μελέκ…

STAR

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τρίτης 21 Απριλίου, της δραματικής σειράς του , θα δούμε:

Η μητέρα της Λεϊλά φοβάται πως αν η κόρη της μάθει πως η Μελέκ δεν είναι γυναίκα του Γιουσούφ, θα τον διεκδικήσει και ίσως πληγωθεί. Η φίλη της όμως πιστεύει ακριβώς το αντίθετο, πως αυτή είναι μια ευκαιρία για τη Λεϊλά. Επίσης λέει πως ίσως η Μελέκ και ο Γιουσούφ δημιουργήσουν σχέση στο άμεσο μέλλον οπότε η Λεϊλά θα πρέπει να δράσει γρήγορα. Η γειτόνισσα Χούλια συμβουλεύει τη Λεϊλά να μακιγιαριστεί και να ντυθεί όμορφα για να τραβήξει την προσοχή του Γιουσούφ.

Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως είναι άσχημη μετά το ατύχημα. Ο Σελίμ την περιποιείται και προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση. Η Αρζού δεν έχει δώσει ακόμα τα χρήματα για τα σιδερωτήρια και ο Τζεβαχίρ είναι απογοητευμένος. Θεωρεί επίσης πως ο Γιουσούφ θα αποτελέσει πρόβλημα για εκείνον. Τηλεφωνεί στην Αρζού για τα χρήματα.

Ο Μουράτ και ο Ερκούτ τσακώνονται για όσα είχαν γίνει στο παρελθόν και ο Βεϊσέλ επεμβαίνει και βγάζει τον Μουράτ έξω από το γραφείο. Του λέει πως δεν είναι υποχρεωμένος να δουλεύει για τον Ερκούτ γιατί τώρα έχει παντρευτεί την Αϊλά και ο πατέρας της μπορεί να τον βοηθήσει.

Η Αϊλά εκμεταλλεύεται την Τουλάι και με πρόφαση την εγκυμοσύνη, της ζητάει να της ετοιμάσει ένα παραδοσιακό φαγητό. Η Τουλάι πηγαίνει στην αγορά, αγοράζει όλα όσα χρειάζεται και μαγειρεύει.

Το βράδυ η Αϊλά λέει στον Βεϊσελ και τον Μουράτ πως εκείνη μαγείρεψε και η Τουλάι μένει άφωνη. Ο Τζεβαχίρ βλέπει επιτέλους τα χρήματα στο λογαριασμό του και δίνει εντολή για την αγορά του νέου εξοπλισμού.

Ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως η Αρζού και ο Τζεβαχίρ είναι συνεργάτες. Επίσης λέει πως μπορεί να σώσει τη Μελέκ μια για πάντα.