Ελίφ (28/6): Ο Κερέμ λέει πως η Παρλά είναι το κορίτσι του

Ελίφ (28/6): Ο Κερέμ λέει πως η Παρλά είναι το κορίτσι του
Ενημερώθηκε: 28/06/21 - 14:29

Ελίφ (28/6): Η Αλέβ έχει πάει στο μαγαζί και προσπαθεί να γίνει φίλη με τη Ζουλιντέ. Ενώ μιλάνε, η Αλέβ αφήνει να εννοηθεί πως η σχέση της με τον Σαφάκ είναι πολύ στενή.

Ο Κερέμ έχει υποσχεθεί στην Ελίφ να δούνε μια ταινία μαζί αλλά πρέπει να πάει στην εταιρία και της λέει πως θα τη δούνε όταν επιστρέψει. Ο Κερέμ πηγαίνει στην εταιρία μαζί με τη Σουρεγιά.

Η Αλέβ επιστρέφει σπίτι χωρίς να έχει μάθει όσα ήθελε για τη Ζουλιντέ αλλά είναι σίγουρη πως την εκνεύρισε. Η Ζουλιντέ πράγματι έχει εκνευριστεί καθώς πιστεύει πως ο Σαφάκ και η Αλέβ τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους. Η Αλέβ μιλάει και με τη Λεμάν και καταλαβαίνει πως δεν βλέπει θετικά μια σχέση του Σαφάκ με τη Ζουλιντέ.

Ο Κερέμ, ο Γιουνούς, η Μπιρτσέ και η Σουρεγιά έχουν επαγγελματική συνάντηση. Η Παρλά έρχεται στην εταιρία για να δει τον Κερέμ αλλά η Φιλίζ την ενημερώνει πως βρίσκεται σε επαγγελματική συνάντηση και είναι αναγκασμένη να τον περιμένει για ώρες. Όταν ο Κερέμ επιστρέφει στο γραφείο του βρίσκει εκεί την Παρλά η οποία του ζητάει μια χάρη, να τη βοηθήσει να περάσει τις εξετάσεις αγγλικών, που είναι σε δύο μέρες. Αυτό βέβαια είναι ένα ακόμα σχέδιό της για να βρίσκεται κοντά στον Κερέμ. Ο Κερέμ αναγκάζεται να δεχθεί.

Η Ελίφ περιμένει τον Κερέμ και τη Σουρεγιά για να δουν την ταινία αλλά ο Κερέμ δεν μπορεί να κρατήσει την υπόσχεση του. Η Σουρεγιά νιώθει άσχημα και η Μπιρτσέ προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση ενώ της κάνει και κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την Παρλά. Ο Κερέμ και η Παρλά μελετούν αγγλικά σε μια καφετέρια και εκεί ξεκινάει το δεύτερο μέρος του σχεδίου της Παρλά.

Ένας φίλος της, ο Τσαγκλάρ, εμφανίζεται και υποδύεται τον θυμωμένο αγαπημένο της και ο Κερέμ για να την προστατέψει λέει ψέματα πως η Παρλά είναι το κορίτσι του. Το σχέδιο της Παρλά είχε επιτυχία…