ΕΛΙΦ (30/4): Μια ξαφνική κίνηση του Σελίμ σοκάρει τη Μελέκ, τη Ζεϊνέπ και την Αλιγιέ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΛΙΦ (30/4): Μια ξαφνική κίνηση του Σελίμ σοκάρει τη Μελέκ, τη Ζεϊνέπ και την Αλιγιέ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 29/04/20 - 21:26

ΕΛΙΦ (30/4): Η ξαφνική κίνηση του Σελίμ να φέρει στο σπίτι του, για να την προστατέψει, την Σιταρέ σοκάρει Μελέκ, η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ. Άραγε η κίνηση, αυτή του Σελίμ, θα προκαλέσει εξελίξεις;

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Πέμπτης 30 Απριλίου, της δραματικής σειράς του STAR, θα δούμε:

Ο Σελίμ βοηθάει τη Σιταρέ και τη συμβουλεύει να πάει στην αστυνομία αλλά εκείνη αρνείται. Η Λεϊλά ζητάει ένα βιβλίο από τον Γιουσούφ, που δεν το έχει και το αναζητά για να της το δώσει. Η Αϊλά συνεχίζει να εκμεταλλεύεται την Τουλάι ισχυριζόμενη πως είναι έγκυος και δεν μπορεί να κάνει δουλειές και πως εξαιτίας του μωρού έχει περίεργες απαιτήσεις στο φαγητό. 

Ο Σελίμ πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο τη Σιταρέ και εκείνη τον ευχαριστεί. Η Σιταρέ είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Μελέκ και η Ζεϊνέπ ράβουν φορέματα πριγκίπισσας για την Ελίφ και την Ιντζί. Η γειτόνισσα Χούλγια τις επισκέπτεται και τους λέει πως θα πει σε όλη τη γειτονιά ότι ράβουν ρούχα για να βγάλουν ένα έξτρα εισόδημα. 

Ο Τζεβαχίρ χρειάζεται πάλι χρήματα αλλά η Αρζού αρνείται να του δώσει. Ο Τζεβαχίρ της λέει πως σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστεί να κλείσει το εργαστήρι ραπτικής και αυτό δεν της αρέσει καθόλου. Η Αρζού τον καλεί σπίτι της για να μιλήσουν και ενώ διαπραγματεύονται το ποσό έρχεται ο Ουμίτ. Η Αρζού δεν θέλει να συναντηθούν οι δύο άντρες και κρύβει τον Τζεβαχίρ. Καθώς τρέχει να κρυφτεί, πέφτει το κασκόλ του. Όταν ο Ουμίτ πηγαίνει στο δωμάτιο τους, η Αρζού δίνει στον Τζεβαχίρ ένα πανάκριβο κολιέ της. 

Αφού φεύγει ο Τζεβαχίρ, ο Ουμίτ βλέπει το κασκόλ του. Η Αρζού βρίσκει μια δικαιολογία. Η Γκόντζα πηγαίνει στο σπίτι της Αρζού και ζητάει τη βοήθεια της. Όλα είναι μέρος του σχεδίου της για εκδίκηση. Η Σιταρέ τηλεφωνεί στον Ουμίτ και ζητάει ξανά τη βοήθειά του. Ο Σελίμ για να την προστατέψει την πηγαίνει σπίτι του. Η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ τη βλέπουν για πρώτη φορά και σοκάρονται…