Ελίφ (31/3): Ο Κερέμ νιώθει να ερωτεύεται τη Σουρεγιά

Ελίφ (31/3): Ο Κερέμ νιώθει να ερωτεύεται τη Σουρεγιά
Ενημερώθηκε: 31/03/21 - 15:47

Ελίφ (31/3): Ο Κερέμ και η Σουρεγιά είναι στο δρόμο με χαλασμένο αυτοκίνητο.

Ο Κερέμ προσπαθεί να το φτιάξει και λερώνεται με λάδια στο πρόσωπο και η Σουρεγιά τον καθαρίζει. Ο Κερέμ νιώθει να ερωτεύεται τη Σουρεγιά.

Ο γιατρός λέει στον Ταρίκ και τη Χουμεϊρά πως τα παλιά και τα καινούρια χάπια έκαναν κάποια αντίδραση στον οργανισμό της Ματσιντέ αλλά τώρα είναι καλά και μπορεί να πάρει εξιτήριο. Ο Ταρίκ επικοινωνεί με τον Σαφέτ, τον άντρα που του έδωσε τα δηλητηριώδη χάπια, και του λέει πως τα χάπια δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Ο Σαφέτ παραξενεύεται και τον ρωτάει αν τα έδωσαν καθημερινά. Ο Ταρίκ αρχίζει να υποψιάζεται τη Βιλντάν. Αποδεικνύεται πως οι υποψίες του Ταρίκ είναι σωστές γιατί πράγματι η Βιλντάν δεν έδινε τα χάπια στη Ματσιντέ. Ο Ταρίκ όμως δεν μπορεί να είναι σίγουρος για αυτό γιατί δεν πιστεύει πως η Βιλντάν θα αγνοούσε τις εντολές του.

Ο Κερέμ και η Σουρεγιά σταματούν ένα περαστικό αυτοκίνητο και ο οδηγός τους παίρνει μαζί του αποκαλώντας τους “ωραίο ζευγάρι”. Ο Σαφάκ και ο Εμιρχάν επιστρέφουν από τον αγώνα και ο μικρός λέει στη μητέρα του πως ήταν η ωραιότερη μέρα της ζωής του και πως ο Σαφάκ του φέρθηκε σαν πραγματικός πατέρας.

Η Βιλντάν μαθαίνει τον λόγο της ασθένειας της Ματσιντέ και τώρα φοβάται πως ο Ταρίκ θα καταλάβει ότι δεν της έδινε τα δηλητηριώδη χάπια. Η Βιλντάν σκέφτεται πως πρέπει να φύγει για λίγο καιρό και καλεί την Ζουλιντέ για να της ζητήσει να τη φιλοξενήσει μαζί με ένα κοριτσάκι. Η άφιξη όμως του Κερέμ και της Σουρεγιά στην έπαυλη αλλάζει τα σχέδια της Βιλντάν…