ΕΛΙΦ (8/4): Το νέο σατανικό σχέδιο της Αρζου κατά της Μελέκ. Ποιο ρόλο θα παίξει η Μπαχριγιέ

ΕΛΙΦ (8/4): Το νέο σατανικό σχέδιο της Αρζου κατά της Μελέκ. Ποιο ρόλο θα παίξει η Μπαχριγιέ
Ενημερώθηκε: 07/04/20 - 19:34

ΕΛΙΦ (8/4): Ένα νέο σατανικό σχέδιο καταστρώνει η Αρζού κατά της Μελέκ. Σύμφωνα με το σχέδιο της Αρζού, στο οποίο συμμετέχει και η Μπαχριγιέ, βρίσκουν κάποιον, ο οποίος θα υποδυθεί τον άντρα τη Μπαχριγιέ και ο οποίος θα απειλήσει τη Μελέκ...

Αναλυτικά, στο επόμενο συνταρακτικό επεισόδιο, της Τετάρτης 8 Απριλίου, της δραματικής σειράς του STAR, θα δούμε:

Ο Μουράτ δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι παντρεμένος με την Αϊλά. Η Αϊλά είναι από την άλλη πολύ χαρούμενη, σε αντίθεση με τον Μουράτ που νιώθει ο πιο δυστυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.

Στον γάμο, ο Ερκούτ θέλει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ αλλά εκείνη και ο Σελίμ δεν τον συμπαθούν εξαιτίας όσων συνέβησαν στο παρελθόν.

Ο Ερκούτ κοροϊδεύει τον Σελίμ και οι δύο άντρες έρχονται σε κόντρα. Ο Λατίφ παρεμβαίνει στον καυγά και ο Βεϊσέλ προσπαθεί να τους ηρεμήσει.

Η Ελίφ έχει πάλι πυρετό. Ο Γιουσούφ αποδέχεται την προσφορά του άντρα, που είχε αγοράσει το σπίτι του. Τώρα έχει πάλι πίσω το σπίτι του. Η Μελέκ του τηλεφωνεί και του λέει πως η Ελίφ είναι άρρωστη και όλοι οι άλλοι έχουν πάει στον γάμο του Μουράτ. Ο Γιουσούφ μεταφέρει την Ελίφ στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τους λένε πως η Ελίφ έχει ζήσει πολύ καιρό σε κρύο περιβάλλον αλλά θα γίνει καλά.

Η Αρζού καταλαβαίνει πως η Γκόντζα και η Ασουμάν είναι στο παλιό της σπίτι. Ο Ουμίτ είναι δυστυχισμένος εξαιτίας της κακής συμπεριφοράς της Αρζού. Της λέει πως τον χρησιμοποιεί μόνο όταν χρειάζεται κάτι και πως δεν μπορεί να λειτουργεί έτσι ένας γάμος. Η Αρζού του απαντάει πως εκείνος την πίεσε να τον παντρευτεί. Ο Ουμίτ είναι θυμωμένος και φεύγει από το σπίτι.

Ο Μουράτ και η Αϊλά πηγαίνουν στο σπίτι του Βεϊσέλ. Θα μείνουν εκεί για ένα διάστημα.