Φάρμα: Τι δεν μπορούν να αποχωριστούν οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι!

 
Φάρμα: Τι δεν μπορούν να αποχωριστούν οι παίκτες που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι!

Ενημερώθηκε: 19/11/21 - 21:46

Η «Φάρμα» με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη επιστρέφει τον Δεκέμβρη στον ΑΝΤ1 και αναμένεται να είναι πιο δύσκολη από πέρυσι. Οι επώνυμοι δηλώνουν έτοιμοι για το ριάλιτι περιπέτειας.

Ωστόσο, η κάμερα από «Το Πρωϊνό» συνάντησε τους παίκτες και αυτοί με την σειρά τους μίλησαν για το αντικείμενο που θα πάρουν μαζί τους στο ριάλιτι προκειμένου να τους δίνει δύναμη και αντοχή στις δύσκολες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη εξομολογήθηκε ότι μαζί της στη «Φάρμα» θα πάρει σίγουρα μία φωτογραφία των παιδιών της. Επιπλέον, ο Κωσταντίνος Παπαϊωάννου, γνωστός ως «ρεμπέτης Κουτσαβάκης», που έγινε πανελλήνια γνωστός μετά το πρόστιμο για κορονοπάρτι στην Θεσσαλονίκη, θα πάρει μαζί του τον μπαγλαμά του για να του κρατάει συντροφιά.

Από την άλλη ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε ότι θα πάρει μαζί του τον «αληθινό Παναγιώτη». Στο ριάλιτι περιπέτειας θα συμμετάσχει και ο ηθοποιός Σταμάτης Γαρδέλης ο οποίος είπε ότι δεν θα πάρει κάτι μαζί του αφού πρέπει να πάρει μόνο ένα πράγμα. Εύχεται, απλά, όσα άφησε πίσω του να τα βρει ανέπαφα και όπως τα άφησε.

Μεταξύ άλλων, στη «Φάρμα» μπαίνει και το μοντέλο Μάνος Πανταζής ο οποίος ως πατέρας δύο κοριτσιών θα πάρει μαζί του δύο φωτογραφίες από τις κορούλες του.

Η Σάσα Μπάστα, βρίσκεται ακόμη σε δίλημμα καθώς δεν ξέρει τι να πρωτοπάρει, ανάλογα τι θα της επιτρέψει η παραγωγή, είτε πιστολάκι για τα μαλλιά της ώστε να μην κρυώνει, λάδι μαλλιών για τα μαλλιά της ή κάτι για να μυρίζει την κόρη της.

Τέλος, η παρουσιάστρια Μαίρη Μηλιαρέση μπαίνει κι αυτή δυναμικά στο παιχνίδι. Αυτό που ιδανικά θα ήθελε να πάρει μαζί της είναι το σκυλάκι της, όμως, ξέρει ότι αυτό δεν επιτρέπεται γι’ αυτό και θα πάρει το μαξιλάρι της που δεν το αποχωρίζεται ποτέ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ