Φινάλε για το Πρωινό – Πώς αποχαιρέτησε η Φαίη Σκορδά τον Ουγγαρέζο

Φινάλε για το Πρωινό – Πώς αποχαιρέτησε η Φαίη Σκορδά τον Ουγγαρέζο
Ενημερώθηκε: 28/06/19 - 14:57

Αυλαία έριξε σήμερα το Πρωινό και λίγο πριν το φινάλε η Φαίη Σκορδά ευχαρίστησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που ήταν στο πλευρό της όλη την τηλεοπτική σεζόν.

Από τη πλευρά του, ο παρουσιαστής, δήλωσε ενώπιον των τηλεθεατών πως «εγώ θα είμαι εδώ».

«Στον Δημήτρη, επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, θέλω να πω ένα ευχαριστώ γιατί θα μπορούσε πραγματικά λόγω κάποιων προσωπικών γεγονότων να ήταν αλλού και θα ήταν πολύ ανθρώπινο και φυσιολογικό και αναμενόμενο. Σ’ αγαπώ πολύ και σε ευχαριστώ, πέραν των άλλων, σε ανθρώπινο επίπεδο, όταν στη ζωή έρχονται καταστάσεις που δεν είναι αναμενόμενες και δεν μπορείς να τις ελέγξεις, σε ευχαριστώ γι’ αυτό το λόγο παραπάνω και πάντα θα είμαι δίπλα σου», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Αυτό που θέλω να πω γι’ αυτό που έζησα φέτος, ευχαριστώ όλους σας και τη Φαίη που ένιωσα ότι ανήκω κάπου, ενώ το αμφισβητούσα από την αρχή ότι θα γίνει έτσι και πώς είναι να κάνεις τηλεόραση γι’ αυτούς που μας βλέπουν. Για να μπούμε στα σπίτια τους και γι’ αυτούς που μας κάνουν την τιμή να μας παρακολουθούν. Νομίζω χανόμαστε λίγο, κάνουμε τηλεόραση για εμάς, ακόμη και για το κανάλι, να κάνουμε για τους ανθρώπους που μας βλέπουν. Θα ήθελα ειδικά να πω στη Φαίη ευχαριστώ για εκείνο το τηλεφώνημα που μου είπε “αγόρι μου, θα επιστρέψεις όποτε θέλεις…”. Γι’ αυτόν και μόνο το λόγο εγώ θα είμαι εδώ», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.