Φώφη Γεννηματά: Μιλάει για την μάχη της με τον καρκίνο!

Φώφη Γεννηματά: Μιλάει για την μάχη της με τον καρκίνο!
Ενημερώθηκε: 23/06/20 - 12:10

Η κυρία  Φώφη Γεννηματά ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα», όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την σκληρή μάχη που έδωσε και συνεχίζει να δίνει με τον καρκίνο.

Η Φώφη Γεννηματά, αποδεικνύει πως πέρα από μια πολύ δυναμική πολιτικός, είναι ταυτόχρονα και μια βαθιά συναισθηματική γυναίκα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις στη ζωή της.

Μιλώντας για την μάχη της με τον καρκίνο είπε: «Είναι εξαιρετικά δύσκολο να σκέφτεσαι ότι τα παιδιά σου μπορεί να μεγαλώσουν χωρίς εσένα, να σκέφτεσαι ότι μπορεί η μικρή σου να μην σε θυμάται καν πώς είσαι, να μην θυμάται τη φωνή σου, να μην θυμάται τη μορφή σου, να μη γνωρίσει το χάδι σου.»

«Τουλάχιστον εμείς ήμασταν πολύ μεγαλύτερες όταν χάσαμε τους γονείς μας, είχαμε προλάβει να ζήσουμε μαζί τους κι έχουμε έντονες αναμνήσεις από εκείνους και πολλή αγάπη. Με έπιανε τρόμος όταν σκεφτόμουν ότι τα παιδιά μου, που με τόσο κόπο και προσπάθεια απέκτησα στη ζωή μου, θα τα άφηνα ξαφνικά μόνα τους. Είναι πολύ οδυνηρό.»

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω απόσπασμα.