Γιάννης Κουρτάκης κατά Μπάμπη Παπαδημητρίου για τα περί πιστοληπτικής γραμμής

 
Γιάννης Κουρτάκης κατά Μπάμπη Παπαδημητρίου για τα περί πιστοληπτικής γραμμής

Ενημερώθηκε: 05/07/19 - 04:23

Εκλογές 2019: Σκληρή κριτική κατά του Μπάμπη Παπαδημητρίου, για την δήλωσή του περί πιστοληπτικής γραμμής, κάνει από τα «Πραπολιτικά» ο Γιάννης Κουρτάκης. Η, τουλάχιστον ατυχής, αυτή δήλωση του πρώην σχολιαστή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ έχει γίνει το βασικό στοιχείο επικοινωνιακής εκμετάλευσης του ΣΥΡΙΖΑ κατά της ΝΔ.

Ο Γιάννης Κουρτάκης, σε άρθρο του, με τίτλο «Η ΝΔ πληρώνει το τίμημα της επιλογής του Μπάμπη Παπαδημητρίου» λέει ότι «για όσους γνωρίζουν τον Παπαδημητρίου, η συγκεκριμένη γκάφα και άργησε να έρθει» και ότι «δεν μπορεί να λέει ότι αρλούμπα του κατέβει στο κεφάλι».

Και ακόμα αναφέρει ότι ο κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου επιβεβαιώνει τη λαϊκή ρήση με την μαϊμού, ότι «όσο πιο ψηλά ανεβαίνει τόσο φαίνεται ο κώλος της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το πλήρες άρθρο του Γιάννη Κουρτάκη για την πρωτοφανή επιπολαιότητα του Μπάμπη Παπαδημητρίου έχει ως εξής:

«Τις δηλώσεις του υποψήφιου με τη ΝΔ Μπάμπη Παπαδημητρίου περί πιστοληπτικής γραμμής στήριξης αναγκάστηκε να σχολιάσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον RealFm 97,8. Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν υφίσταται κανένα τέτοιο ζήτημα» και χαρακτήρισε προσωπικές τις απόψεις του κ. Παπαδημητρίου. Μάλιστα ο Κυριάκος υποστήριξε ότι «δεν χρειάζεται η πιστοληπτική γραμμή δεδομένου ότι με την αποκλιμάκωση των επιτοκίων τα πράγματα είναι πιο εύκολα και για τις τράπεζες. Δεν τη χρειαζόμαστε εδώ που είμαστε ούτε και την επόμενη μέρα γιατί στόχος μας είναι να βγούμε γρήγορα στην επενδυτική βαθμίδα».

Ωστόσο, η άποψη που διατύπωσε εν μέσω προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος της Ν.Δ., εκ των πραγμάτων κάνουν ζημιά στην μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη. Για όσους γνωρίζουν τον Παπαδημητρίου, η συγκεκριμένη γκάφα και άργησε να έρθει. «Όταν έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, μπορεί να κάνεις τα πάντα» αναφέρουν χαρακτηριστικά. Μάλιστα ο ίδιος, όπως προκύπτει από το post που ανέβασε στο twitter ότι μπορεί να λέει και να γράφει ότι θέλει, αδιαφορώντας για τις θέσεις που έχει ο επίσημος πολιτικός φορέας τον οποίο και εκπροσωπεί. Ας πει κάποιος στον Παπαδημητρίου, ότι πλέον είναι πολιτευτής της Ν.Δ. και δεν μπορεί να λέει ότι αρλούμπα του κατέβει στο κεφάλι. Το γεγονός ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι τρεις μέρες πριν από τις εκλογές δεν λες ούτε για πλάκα κάτι τέτοιο, τον καθιστά ακόμη πιο επιπόλαιο πολιτικά (και όχι μόνο). Σε κάθε περίπτωση ο Μπάμπης, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κατάφερε να επιβεβαιώσει αυτό που λένε στο χωριό μου, με την μαϊμού: «Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει τόσο φαίνεται ο κώλος της».

Επειδή πρώτος είχα γράψει για το λανθασμένο της επιλογής, να θυμάστε ότι η ΝΔ.θα τον πληρώσει ακριβούτσικα αυτόν τον λεβέντη. Και ο λόγος είναι συγκεκριμένος. Γιατί έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, χωρίς να υπολογίζει ότι ελάχιστοι είναι εκείνοι που την συμμερίζονται. Την ιδέα…

ΑΞΙΖΕΙ: Οποιοσδήποτε άλλος ήταν στην θέση του Μπάμπη Παπαδημητρίου και έτρωγε αυτό το άδειασμα από τον αρχηγό του, θα είχε παραιτηθεί. «Πού τέτοιες ευαισθησίες;», όπως θα έλεγε και ο συναγωνιστής Πορτοσάλτε σε αντίστοιχη περίπτωση».