Γιατί ο Θανάσης Κατερινόπουλος δεν εμφανίζεται πλέον στο «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη;

 
Γιατί ο Θανάσης Κατερινόπουλος δεν εμφανίζεται πλέον στο «Φως στο τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη;

Ενημερώθηκε: 16/05/22 - 08:46

Τον έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία της ΕΛ.ΑΣ. Θανάση Κατερινόπουλο τον γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, “Φως στο Τούνελ”, και εκτιμήσαμε την αξιοπιστία των παρατηρήσεών του. Εδώ και αρκετό καιρό όμως έχει πάψει να εμφανίζεται στο “Φως στο Τούνελ”. Γιατί; Τον λόγο αποκάλυψε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, ο ίδιος ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Η τελευταία του παρουσία στο πάνελ ήταν όταν η εκπομπή ασχολήθηκε με την υπόθεση των Γλυκών Νερών που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη. Ξαφνικά όμως οι εμφανίσεις του στην εκπομπή σταμάτησαν και πλέον ο Θανάσης Κατερινόπουλος συνεργάζεται με το STAR.

“Είναι αυτός ο πρωταγωνιστής που φωτογράφισα στην πρώτη εκπομπή γνωστής…” είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος ξεκινώντας το σχόλιό του για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”.

“Της Αγγελικής Νικολούλη…” συμπλήρωσε η Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς ο ίδιος απέφυγε να αναφέρει το όνομά της δημοσιογράφου. “Ναι. Και μάλιστα έγινε αφορμή να μην ξαναπατήσω και στην εκπομπή…” πρόσθεσε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.