Γιώργος Τσαλίκης- Εβελίνα Νικόλιζα: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσουν στον ALPHA!

 
Γιώργος Τσαλίκης- Εβελίνα Νικόλιζα: Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσουν στον ALPHA!

Ενημερώθηκε: 15/03/22 - 19:49

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα έρχονται στον ALPHA με μία εκπομπή για όλη την οικογένεια που θα κάνει τα βράδια της Κυριακής μας ακόμα πιο χαρούμενα.

Η πρεμιέρα του "Τι Φάση" έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή στις 20:00 και ο σταθμός εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του ALPHA για την εκπομπή του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα

Οι πιο απίστευτες, απίθανες, αφασία φάρσες έρχονται στον Alpha!

Απαιτητικές δοκιμασίες και θεότρελες καταστάσεις θα οδηγήσουν τους συνεργούς και τους ανυποψίαστους φίλους τους… σε ξεκαρδιστικές παγίδες!

Το prank show “Τ! Φάση;” έρχεται να χαρίσει σπαρταριστό γέλιο σε μικρούς και μεγάλους!

Άνθρωποι της διπλανής πόρτας επιλέγονται μυστικά την ώρα που ετοιμάζονται να απολαύσουν τον καφέ ή το γεύμα με την παρέα τους, συνωμοτούν με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα και καταστρώνουν την πιο ξεκαρδιστική φάρσα στους φίλους τους!

Δεν έχουν καθόλου χρόνο να προετοιμαστούν!

Αν συμφωνήσουν να συμμετέχουν, αυτομάτως περνούν στα χέρια του Γιώργου Τσαλίκη και της Εβελίνας Νικόλιζα και ακολουθούν τις οδηγίες τους που δίνονται μέσω ακουστικού από το μυστικό δωμάτιο ελέγχου! Πρέπει όμως να προσέξουν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους ή να τα παρατήσουν – και το πιο σημαντικό! – δεν πρέπει να τους ανακαλύψουν οι φίλοι τους. Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο!

Είναι αστείο, είναι απίθανο και έχει πολλή… φάση!  Τ! Φάση;  Παιχνίδι για γερά γέλια!  Με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα  Πρεμιέρα Κυριακή 20 Μαρτίου στις 20:00 στον Alpha!

Είναι αστείο, είναι απίθανο και έχει πολλή… φάση!

Τ! Φάση;

Παιχνίδι για γερά γέλια!

Με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα

Πρεμιέρα Κυριακή 20 Μαρτίου στις 20:00 στον Alpha!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ