Γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός σταματά να παίζει τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον

Ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός ανακοίνωσε ότι σταματά να παίζει τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον λόγω του σκανδάλου παιδοφιλίας
Ενημερώθηκε: 06/03/19 - 20:12

Με ανακοίνωση του στα social media o ραδιοφωνικός σταθμός «Easy 97.2» ανακοίνωσε στους ακροατές του ότι σταματά πλέον να παίζει τα τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον.

Πριν από λίγες μέρες σε αντίστοιχη κίνηση να σταματήσει τα τραγούδια του Μάικλ Τζάκσον προχώρησε έστω και ανεπίσημα και το BBC Radio 2, αν και η διοίκηση του σταθμού ανακοίνωσε ότι το κάνει για άλλον λόγο, δηλαδή να δώσει χώρο σε νέους καλλιτέχνες..

Ωστόσο είναι γεγονός ότι αυτή η κίνηση γίνεται μετά τα όσα έχουν αναπαραχθεί στο  ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» του Channel 4, όπου και ζωντανεύουν καταγγελίες εναντίον του αποθανόντος για σεξουαλική κακοποίηση σε μικρά παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του «Easy 97.2»

«Ενημερώνουμε τους ακροατές μας ότι έπειτα από τις τελευταίες καταγγελίες και ισχυρισμούς σχετικά με τον Michael Jackson μέσα απο το ντοκυμαντερ «Leaving Neverland», αποφασίσαμε να σταματήσουμε να μεταδίδουμε τραγούδια του συγκεκριμένου καλλιτέχνη».

"