Χατζηνικολάου κατά Τατσόπουλου για την Ελληνικότητα του Τσιτσιπά, με αφορμή τη δήλωση Παυλόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Χατζηνικολάου κατά Τατσόπουλου για την Ελληνικότητα του Τσιτσιπά, με αφορμή τη δήλωση Παυλόπουλου
Ενημερώθηκε: 20/11/19 - 19:21

Αίσθηση έχει προκαλέσει η παρέμβαση του Νίκου Χατζηνικολάου στην συζήτηση, που άνοιξε ο Πέτρος Τατσόπουλος για το πόσο Έλληνας είναι ο Στέφανός Τσιτσιπάς με αφορμή την επίθεση, που έκανε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος στις τελευταίες εκλογες με τη ΝΔ, κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως είναι γνωστό στο συγχαρητήριο μήνυμά του, ο Προκόπης Παυλόπουλος είχε αναφέρει ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέδειξε, «στο διεθνές αθλητικό στερέωμα και όχι μόνο, τι σημαίνει Ελλάδα και τι σημαίνει πραγματικός Έλληνας».

Στην ακατανοήτη επίθεσή του κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Τατσόπουλος είχε κάνει λόγο για «ορισμό της κολακείας ενός λαού, την ταύτιση ενός μεγάλου αθλητή με τον οιονδήποτε φραπεδόβιο ρεμπεσκέ, μόνο και μόνο επειδή αμφότεροι μοιράζονται την ελληνική ιθαγένεια».

Ο Νίκος Χατζηνικολάου παρενέβη στο δημόσιο διάλογο, που άνοιξε για το θέμα και στο σχόλιο του είπε ότι δεν καταλαβαίνει για την επίθεση του Τατσόπουλου στον Παυλόπουλο. Μάλιστα ο Νίκος Χατζηνικολάου ανέφερε το παράδειγμα της Ελβετίας, οι αρχές της οποίας έχουν σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας τον Φεντερέρ και μάλιστα σ' ένα από αυτά υπάρχει μέγάλο ολόγραμμα του μεγάλου τενίστα.

Ακούστε το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου στη συχνότητα του Real FM (από το χρονικό σημείο 14:15):