Χριστίνα Λαμπίρη: Τα σχόλια της για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη

Χριστίνα Λαμπίρη: Τα σχόλια της για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη
Ενημερώθηκε: 24/05/20 - 17:23

Η Χριστίνα Λαμπίρη είναι μια «μορφή» της ελληνικής τηλεόρασης, μιας και έχει χαράξει μια αξέχαστη πορεία στο ελληνικό lifestyle. Οι εκπομπές της άφησαν ιστορία, καθώς περιείχε πολλή ίντριγκα και θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε «σκληρό κουτσομπολιό» .

Βέβαια, μέσα σε μία νύχτα αποχώρησε από την τηλεόραση, αφήνοντας πίσω της ένα μεγάλο κενό που ακόμη και σήμερα καμία παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να καλύψει, μιας και η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν μία και μοναδική.

Σήμερα, η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Έλα Χαμογέλα» και όπως φυσικό σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση.

Η Χριστίνα Λαμπίρη είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για το πλέον επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόσωπο. Ένα brand name από μόνο του. Δεν είναι ευχάριστο για εμάς, για εκείνη προφανώς…. Το να πάρεις μια τέτοια απόφαση και να πεις «τώρα σταματάω» δεν είναι εύκολο, για διαφορετικούς λόγους και σε διαφορετικές συνθήκες το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν.»!

Και υπογράμμισε: «Το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για την Ελένη, δεν το ξέρω το κορίτσι δε μπορώ να μιλήσω για εκείνη, μπορώ μόνο να κρίνω από εμένα. Δεν είναι αποφάσεις που παίρνεις, ξυπνάς ένα πρωί και λες «δε σταματάω;» αυτό είναι μια διεργασία ετών. Έχεις αρχίσει και μαζεύεις, βάζεις τη ζυγαριά και κάποια στιγμή βρίσκεις το σημείο και λες «τώρα το κάνω ή δε το κάνω». Θέλει δύναμη».

Και μεταξύ μας, μάλλον έχει δίκιο. Κάτι άλλο έχει συμβεί και εμείς δεν το ξέρουμε… 

Πάντως, εγώ εμπιστεύομαι το ένστικτο της Λαμπίρη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: