Η Γη της Ελιάς Spoiler: H Βασιλική και ο Φίλιππος παντρεύονται

 
Η Γη της Ελιάς Spoiler: H Βασιλική και ο Φίλιππος παντρεύονται

Ενημερώθηκε: 17/06/22 - 21:18

Η καθημερινή δραματική σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», φτάνει στο μεγάλο φινάλε και επιφυλάσσει πολλά ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα. Σύμφωνα με spoiler φτάνει και η ημέρα που η Βασιλική με τον Φίλιππο παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος, καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς, έχουν αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά, όμως, η αγάπη που τους ενώνει αποδεικνύεται ότι είναι πολύ πιο δυνατή από οτιδήποτε.

Σύμφωνα με spoiler, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της αγαπημένης σειράς, το ερωτευμένο ζευγάρι προχωρά με εντατικό ρυθμό τις προετοιμασίες για τον θρησκευτικό γάμο του αλλά και τη βάφτιση του μωρού.

Η Βασιλική στρώνει το νυφικό κρεβάτι και όλοι περνούν για να της ευχηθούν. Η τελευταία νύχτα πριν από τον γάμο κυλάει ήρεμα. Η Χάιδω, η Άννα και η Ευτυχία προσπαθούν να διώξουν το άγχος της Βασιλικής, ενώ ο Λυκούργος εξηγεί στον Φίλιππο όλα τα καλά που έχει ο γάμος.

Η μεγάλη ημέρα ξημερώνει και οι ετοιμασίες βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Ο Στάθης και η Χάιδω είναι φανερά συγκινημένοι, ενώ η Αρετή νιώθει πιο μόνη από ποτέ, επειδή έχει μείνει έξω απ’ όλα αυτά.

Ο Φίλιππος περιμένει στην εκκλησία τη νύφη, η οποία καταφθάνει πανέμορφη, συνοδευόμενη από τον Στάθη. Το αγαπημένο ζευγάρι ζει στιγμές ευτυχίας, καθώς ενώνεται πλέον ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Στη συνέχεια, ακολουθεί η βάφτιση της κόρης τους και, όταν τα μυστήρια τελειώνουν, όλοι επιστρέφουν στα σπίτια τους προκειμένου να ετοιμαστούν για το γλέντι που θα ακολουθήσει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ