Η στήριξη του Open στην Κατερίνα Καινούργιου μετά τα όσα έγιναν με τον Αλέξη Κούγια!

Το Open στηρίζει την Κατερίνα Καινούργιου μετά τα όσα έγιναν με τον Αλέξη Κούγια – Η επίσημη ανακοίνωση
Ενημερώθηκε: 01/03/21 - 21:29

Ο Αλέξης Κούγιας το πρωί της Δευτέρας εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι σκοπεύει να καταθέσει μηνύσεις σε όσους εμφανίζονται ως βιασθέντες από τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και σε αυτούς που έθιξαν την τιμή και την υπόληψη του ίδιου.

Μάλιστα, ο γνωστός δικηγόρος στην ανακοίνωση του  «φωτογράφιζε» την Κατερίνα Καινούργιου χωρίς όμως να την κατονομάζει.

Ωστόσο, ο Αλέξης Κούγιας με μια νέα ανακοίνωση απάντησε πως δεν εννοούσε την Κατερίνα Καινούργιου, αλλά κάποια άλλη παρουσιάστρια.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο τηλεοπτικός σταθμός Open εξέδωσε ανακοίνωση και στήριξε απόλυτα την Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε την ανακοίνωση του Open:

«Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN από την αρχή της λειτουργίας του πρεσβεύει την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών του. Τηρώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης για όλα τα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία και τους πολίτες.

Σε συνέχεια της σημερινής δήλωσης του κου Αλέξιου Κούγια, ο οποίος αναφέρθηκε σε “παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής” του τηλεοπτικού μας σταθμού, επιθυμούμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την τελευταία δήλωση-απάντησή του με την οποία διευκρινίζει ότι δεν αναφέρεται στην κα Καινούργιου.

Πάρα ταύτα, επιθυμούμε να δηλώσουμε ότι ο σταθμός μας στηρίζει απόλυτα τη συνεργάτιδα του, της οποίας το ήθος, η αξιοπρέπεια και η επαγγελματική επάρκεια δεν αμφισβητούνται. Στηρίζει απόλυτα επίσης και κάθε άλλο συνεργάτη, δημοσιογράφο ή παρουσιαστή του σταθμού, που μάχεται στην πρώτη γραμμή για την ενημέρωση και ψυχαγωγία του κοινού, όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και η νομοθεσία της χώρας».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ