Η τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για Στάθη Παναγιωτόπουλο και Ράδιο Αρβύλα

 
Η τοποθέτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για Στάθη Παναγιωτόπουλο και Ράδιο Αρβύλα

Ενημερώθηκε: 14/12/21 - 11:59

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή σχολίασε όλα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την απομάκρυνσή του από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι αν και δεν έχει καλές σχέσεις με την παρέα από τη Θεσσαλονίκη θεωρεί ότι δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για τις πράξεις του Σ. Παναγιωτόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα είπε:

«Έχει γίνει χαμός από χθες με την ιστορία του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν έχω λόγια για την πράξη του. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αίσχιστου είδους ενέργειες το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Εγώ δεν έχω μιλήσει. Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω με τα παιδιά. Δεν έχω επαφές. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά. Είναι μια κόντρα που τη γνωρίζουν δημοσίως.

Αλλά εδώ στην προκειμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι γνώριζαν. Δεν έχω καλή άποψη για πολλά πράγματα και έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από την παρέα. Αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι δε θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Θα ήθελα πραγματικά να ρωτήσω πως ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός ανθρώπου. Πόσο άνανδρο, πόσο… Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή».