Λόγω Τιμής: Ξανά μαζί 20 χρόνια μετά Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Άλκις Κούρκουλος (photos)

LOGWTIMHS
Ενημερώθηκε: 23/09/19 - 19:22

Απόψε  η μεγάλη πρεμιέρα της σειράς του ΣΚΑΪ, «Λόγω Τιμής».  Οι συντελεστές της συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για την αβάν πρεμιέρ του πρώτου επεισοδίου σε ένα μεγάλο πάρτι. Είναι η πρώτη φορά που μετά από 20 χρόνια Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Άλκις Κούρκουλος θα βρεθούν ξανά μαζί τηλεοπτικά

TI

Η επιστροφή της παρέας από την Πάτρα, των φοιτητών του «Λόγω Τιμής» που μεγάλωσαν και αυτοί μαζί μας τα τελευταία 20 χρόνια, αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά comeback για τη φετινή σεζόν.

timh

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου υπογράφει το σενάριο και οι πρωταγωνιστές, όλοι όσοι γνωρίσαμε στη σειρά του MEGA, αλλά και νέοι που θα μάθουμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, δίνουν ραντεβού με τους τηλεθεατές τα βράδια της Δευτέρας, στις 23.00.

Διαβάστε επίσης: Λόγω Τιμής: Εντυπωσιακή πρεμιέρα

Λόγω Τιμής: Εντυπωσιακή πρεμιέρα

TIMH

Ηθοποιοί, συντελεστές και δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας για μια ειδική προβολή του πρώτου επεισοδίου του «Λόγω Τιμής» ένα εικοσιτετράωρο πριν εκείνο παιχτεί στην τηλεόραση.

TIMH

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και Άλκις Κούρκουλος ξανά μαζί στο «Λόγω Τιμής»

Στα χρόνια που ακολούθησαν εκτός από τους χαρακτήρες και οι πρωταγωνιστές της σειράς ακολούθησαν χωριστούς δρόμους. Ωστόσο, η ιδέα της επιστροφής του «Λόγω Τιμής» βρήκε θετικούς όλους του ηθοποιούς, σκηνοθέτη, αλλά και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου που υπέγραφε την μουσική για τη σειρά.

TIMH
 

TIMH

 

 

 

TIMH

Στο πρώτο επεισόδιο, οι αχώριστοι φίλοι συναντώνται στο μπαρ του Βασίλη (τον ρόλο του υποδύεται ο Δημηρης Αλεξανδρής) για να κάνουν ένα πάρτι- έκπληξη στον Μάνο (Άλκις Κούρκουλος). Ο Μάνος αναρρώνει έπειτα από μια περιπέτειά που άλλαξε άρδην την ζωή του και την οποία θα πρέπει να αναμένουμε να ανακαλύψουμε με την πρεμιέρα του «Λόγω Τιμής».

Με βάση το τελευταίο τρέιλερ που έδωσε ο ΣΚΑΙ στη δημοσιότητα, είναι πως ο Μάνος για κάποιον λόγο βρέθηκε στη φυλακή. Μια ιστορία που θα ξεδιπλωθεί κατά την ροή του «Λόγω Τιμής».

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τη γνωστή παρέα που αγαπήθηκε όσο λίγες, θα δούμε και νέους ηθοποιούς που έχουν ξεχωρίσει για τις συμμετοχές τους στον κινηματογράφο και το θέατρο, όπως η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος και ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Πηγή: iefimerida