Μανούσος Μανουσάκης: 18 Μαΐου ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Μανούσος Μανουσάκης: 18 Μαΐου ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 08/05/20 - 20:04

Το Κόκκινο Ποτάμι: Στις 18 Μαΐου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της ιστορικλης σειράς του Open, «Το Κόκκινο Ποτάμι». Την είδηση έδωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς, Μανούσος Μανουσάκης, μιλώντας στην εκπομπή «OPEN Ελλάδα».

Ο κ. Μανουσάκης μίλησε για τα γυρίσματα και τις προφυλάξεις των ηθοποιών: «Δεν υπήρχε ειδική εντολή να σταματήσουμε τα γυρίσματα. Εμείς κρίναμε ότι έπρεπε να σταματήσουμε για να προστατεύσουμε και τους συνεργάτες και τους εαυτούς μας. Και ξεκινάμε μετά την ανακοίνωση της υπουργού χθες που άνοιξε τα γυρίσματα για 18 του μήνα. Έχουμε τη φοβερή τύχη, ό,τι γυρίσματα μας έχουν απομείνει να είναι εξωτερικού χώρου και θα είμαστε απλωμένοι. Στα εσωτερικά θα μπαίνω εγώ και οι δύο ηθοποιοί».

Πρόσθεσε δε ότι «εμείς τα μέτρα αυτά τα ακολουθούσαμε και πριν. Είχαμε 5 ατμιστές, καθαρίζαμε τα ρούχα. Ο κάθε ένας είχε το αντισηπτικό του, παραγείλαμε 5.000 μάσκες να μοιράσουμε στον κόσμο... Θα εισάγουμε και τη θερμομέτρηση, έχουμε παραγγείλει δύο τηλεθερμόμετρα, το φαγητό είναι πακεταρισμένο, τηρούνται οι αποστάσεις».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μανούσου Μανουσάκη: