Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή φωτογραφία στην αγκαλιά του Στέλιου Μανουσάκη

 
Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.  Οι δυο τους μετράνε αρκετά χρόνια κοινής πορείας και ευτυχία τους ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες, όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.  Η Μαρία Ηλιάκη πολλές φορές μέσα από τα social media μοιράζεται στιγμές με τον άνδρα της ζωής της και κάτι τέτοια έκανε και πρόσφατα.  Η παρουσιάστρια – που επέστρεψε στην Ελλάδα για την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega- ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instga

Ενημερώθηκε: 20/09/21 - 22:59

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι και μάλιστα η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε πριν από λίγους μήνες, όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη τους.

Η Μαρία Ηλιάκη πολλές φορές μέσα από τα social media μοιράζεται στιγμές με τον άνδρα της ζωής της και κάτι τέτοια έκανε και πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό η Μαρία Ηλιάκη που επέστρεψε στην Ελλάδα για την τηλεοπτική της επιστροφή στο Mega, ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instgaram, στην οποία ποζάρει κρατώντας στην αγκαλιά της τον Στέλιο Μανουσάκη και, όπως μπορείτε να δείτε, λάμπει από ευτυχία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ