Με... μαντινάδα και... Δημοσθένη το νέο χτύπημα του Αυτιά για το «κόψιμο» από το ευρωψηφοδέλτιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με... μαντινάδα και... Δημοσθένη το νέο χτύπημα του Αυτιά για το «κόψιμο» από το ευρωψηφοδέλτιο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 14/04/19 - 13:33

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Γιώργος Αυτιάς «χτύπησε» με αφορμή το «κόψιμό» του από το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο. Σήμερα μάλιστα χρησιμοποίσε μία μαντινάδα, αλλά και μία φράση του σημαντικότερου ρήτορα της αρχαίας Αθήνας, του Δημοσθένη.

«Δεν ξέρω αν ήθελε ο Θεός, μάλλον δεν ήθελε ο αρχηγός», απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς στον γνωστό δικηγόρο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, που είχε καλεσμένο σήμερα (Κυριακή 14/4) και ο οποίος του είπε πως λυπάται που ο γνωστός δημοσιογράφος δεν θα κατέβει τελικά στις ευρωεκλογές.

Ο κ. Δημητρακόπουλος του ανταπάντησε πως έχει μάθει ότι ο αρχηγός, δηλαδή ο κ. Μητσοτάκης, τον… προτιμούσε στις εθνικές εκλογές και όχι στις ευρωεκλογές. «Τον αγαπώ πολύ» αρκέστηκε να πεί ο Γιώργος Αυτιάς ρίχνοντας τους τόνους και έκλεισε με μία φράση του Δημοσθένη: «Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται», δηλαδή «με βάση το αποτέλεσμα του τελευταίου συμβάντος κρίνονται όλα τα προηγούμενα».

Χθες ο γνωστός δημοσιογράφος από τον «αέρα» της εκπομπής του είχε πει πως δεν θα είναι υποψήφιος «γιατί τρόμαξαν», όταν οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι «είχε μαζί του 500.000 ψήφους»!

Δείτε το βίντεο:

 

Η τηλεθέαση του Γιώργου Αυτιά χθες Σάββατο 

Πάντως, χθες Σάββατο (13/3), ο Γιώργος Αυτιάς ήταν για μία ακόμα μέρα «βασιλιάς» στην πρωινή ενημερωτική «ζώνη» του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα:

    Γιώργος Αυτιάς-ΣΚΑΪ:  28,5%
Φαίη Μαυραγάνη-OPEN: 16,9%
                                  ΕΡΤ:   9,6%

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ MEDIA