Μετά την πώληση του Action 24, ετοιμάζεται νέα εφημερίδα…

 
Μετά την πώληση του Action 24, ετοιμάζεται νέα εφημερίδα…

Ενημερώθηκε: 09/12/22 - 12:54

Νέο διπλό εγχείρημα στα media ετοιμάζει ο επιχειρηματίας Διονύσης Παναγιωτάκης που εσχάτως είναι στο επίκεντρο του μιντιακού γίγνεσθαι.

Πρόσφατα πούλησε το αθηναϊκό κανάλι Action24 στο επενδυτικό σχήμα των εφοπλιστών Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκου και, κατόπιν, έκλεισε την εφημερίδα «Action Press».

Ακολούθησε όμως και η απόκτηση του Channel 9, καναλιού που είχε ο Δημήτρης Κοντομηνάς και (ξ)έμεινε στον εκδότη της «Sportday» Τάσο Μπούρα. «Sportday» και Action24 συστεγάζονταν στα ίδια γραφεία οπότε δεν ήταν δα και δύσκολο.

Το Action24 αποχώρησε και, μετά το Channel 9, ο Παναγιωτάκης προχώρησε στην απόκτηση (ως ανακοίνωσαν επίσημα τουλάχιστον) του αθηναϊκού τηλεοπτικού σταθμού One Channel που ανήκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Alter Ego του. Βέβαια διατήρησε τους δημοσιογράφους αλλά και υλικό του Mega…

Παράλληλα θα προχωρήσουν οι προετοιμασίες για την έκδοση νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας από τον Παναγιωτάκη, που θα δίνει έμφαση σε κοινωνικά και πολιτικά θέματα και με τον σχεδιασμό και τη θεματολογία της θα στοχεύει στο νεανικό κοινό.

Η νέα εφημερίδα θα είναι «συμπλήρωμα» του ειδησεογραφικού καναλιού.

Πηγή: Dailymedia

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ