Μετακομίζει στο Open το «Fame Story»;

 
Μετακομίζει στο Open το «Fame Story»;

Ενημερώθηκε: 24/11/23 - 11:26

Στο Open εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετακομίσουν εκεί από την έναρξη της επόμενης σεζόν το φθινόπωρο του 2024 τόσο το «Fame Story» που τις γιορτές ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Star όσο και το «Big Brother» σε μια celebrity εκδοχή του.

Στην πρώτη περίπτωση τα δικαιώματα υπάρχουν στην κατοχή της Barking Well Media και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, στη δεύτερη γίνονται διαπραγματεύσεις με την μητρική εταιρεία παραγωγής του εξωτερικού χωρίς ακόμη να έχει κλειστεί συμφωνία. Το βασικό προσόν της Barking Well Media σε αυτό το πεδίο είναι πως υπάρχουν ήδη οι εγκαταστάσεις που μπορούν να στεγάσουν τους παίκτες (οι τωρινές εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Fame Story) αλλά και το έμψυχο ανθρώπινο υλικό που μπορεί να τρέξει τις παραγωγές.

Άλλωστε μετά την ανάληψη του ψυχαγωγικού προγράμματος του Open από τον Νίκο Κοκλώνη με ανταλλαγή τα έσοδα από τις διαφημίσεις μόλις ολοκληρωθεί το στήσιμο του daytime και των εκπομπών του σειρά έχει η ενίσχυση της βραδινής ζώνης υψηλής τηλεθέασης (prime time). Εκεί με εξαίρεση τον «Έρωτα Φυγά» δεν αναμένεται προσεχώς κάποια μεγάλη επένδυση στον τομέα της μυθοπλασίας και εξετάζονται τώρα οι λύσεις των ριάλιτι.

Με δεδομένο πως ΣΚΑΪ και STAR μπαίνουν πλέον και στον τομέα της μυθοπλασίας ενδεχομένως να υπάρχει χώρος (δηλαδή τηλεθέαση) για κάποια ριάλιτι αρκεί να στηθούν με τρόπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Πηγή: Reader.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ