Νέα σημαντική παραίτηση-απώλεια από τον Alpha

Αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία με τον ALPHA μετά από πολλά χρόνια
Ενημερώθηκε: 15/05/19 - 17:57

Αποφάσισε να βάλει τέλος στη συνεργασία με τον ALPHA όπου κατείχε για πολλά χρόνια μία από τις πιο σημαντικές θέσεις στην ηγετική πυραμίδα του. Και μάλιστα σε ένα πόστο που όπως έχει αποδειχτεί ήταν το... κερδοφόρο για τον τηλεοπτικό σταθμό.

Στο τέλος του προηγούμενου μήνα λοιπόν από τον ALPHA αποχώρησε η Διευθύντρια του τμήματος Μυθοπλασίας, Δήμητρα Κωστοπούλου.

"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MEDIA

 

Αν και τον τελευταίο καιρό μετά την αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης υπάρχουν αλλαγές σε στελέχη από τη νέα διοίκηση η Δήμητρα Κωστοπούλου αποφάσισε να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό. Η απόφασή της αυτή φαίνεται ότι έχει προκαλέσει προβλήματα στον ALPHA που τα τελευταία χρόνια βασίζει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στη μυθοπλασία. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στο κανάλι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με… μία (?!?) από τις σειρές που θέλουν να βγάλουν την επόμενη σεζόν, ενώ όπως φαίνεται θα χάσουν από το δυναμικό τους και τους δημιουργούς του «Τατουάζ».

Έκτακτο: Ο Alpha απομάκρυνε τον άνθρωπο που άλλαξε τον σταθμό

 

Τέλος, ιδιαίτερα θορυβημένοι στο σταθμό της Κηφισιάς σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, είναι από την άνοδο του ΑΝΤ1 που με «όπλο» τη μυθοπλασία έχει καταφέρει να επιστρέψουν πολλοί τηλεθεατές στη συχνότητά του.