Ο εκνευρισμός του Γιώργου Παπαδάκη

 
Ο εκνευρισμός του Γιώργου Παπαδάκη

Ενημερώθηκε: 16/04/20 - 11:34

Εκνευρισμένος έκλεισε τη σημερινή εκπομπή ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος απάντησε στο μήνυμα ενός τηλεθεατή ο οποίος τον κατηγόρησε ότι παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης.

Ο Γιώργος Παπαδάκης οργισμένος απάντησε τα εξής:

«Να πούμε με όλη την καλή διάθεση κάτι στον φίλο μας τον Νίκο. Δε μπορώ να πω και το επώνυμό του. Κακώς, γιατί εκείνος με το ονοματεπώνυμό του μας τα ρίχνει, ότι παίζουμε το παιχνίδι της κυβέρνησης και είπαμε με χαρά ότι δεν περνάει κουνούπι από τα διόδια.

Άκουσε να δεις βρε Νίκο, αν εσύ θέλεις να κάνεις αντίσταση, πήγαινε πέρασε. Εγώ επειδή αγαπάω τα παιδιά μου, τα εγγόνια μου, επειδή αγαπάω μέχρι και εσένα, ο οποίος δεν έχεις μυαλό, από μυαλό πατάτα. Ξέρεις πώς θα σε χαρακτήριζα; Μυαλοφυγόδικο! Ακόμη και εσένα που είσαι μυαλοφυγόδικος σε αγαπάω και σε προστατεύω και μένω στο σπίτι. Αυτή η δική σου η μαγκιά, ότι είναι προπαγάνδα να μείνουμε όλοι σπίτι, σε τι σενάριο συνωμοσίας βασίζεται;

Και ξέρεις κάτι, όταν διακινείς μέσω διαδικτύου τέτοια πράγματα και αυτά γίνονται από ορισμένους πιστευτά, αυτό είναι αδίκημα. Και δεν με ενδιαφέρει εμένα αν έχεις λίγο μυαλό, με ενδιαφέρει να μην παρασύρεις ανθρώπους με τις απόψεις τις δικές σου. Και εγώ λίγο μυαλό έχω, αλλά δεν παρασύρω τους ανθρώπους με τις απόψεις τις δικές μου. Με τις απόψεις των επιστημόνων»