Ο Γιώργος Λιάγκας «Τομ Χάνκς» στο τρέιλερ έκπληξη για την νέα εκπομπή του στον ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Ο Γιώργος Λιάγκας «Τομ Χάνκς» στο τρέιλερ έκπληξη για την νέα εκπομπή του στον ΣΚΑΪ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 01/08/19 - 21:00

Με ένα τρέιλερ έκπληξη, ο Γιώργος Λιάγκας κάνει γνωστή την επιστροφή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα, σε ρόλο «ναυαγού Τομ Χανκς», με σαφείς αιχμές για τα όσα συνέβησαν την περσινη χρονιά στην συνεργασία του με τον ΑΝΤ1.

Ο γνωστός παρουσιαστής συζητάει με τη «μπάλα», που είχε φτιάξει σαν πρόσωπο ο Τομ Χανκς στην ταινία «Ναυαγός», και λέει ότι συνέβησαν τόσα και δεν έβγαλε κουβέντα, επειδή δεν υπήρχε «τηλεοπτικά».

Αλλαγή κυβέρνησης, γάμος Μπαλατσινού-Κικίλια, Αντετοκούνμπο MVP κι όμως δεν είχε το βήμα για να τα σχολιάσει.

Δείτε το τρέιλερ:

Η συμφωνία του Γιώργου Λιάγκα με τον ΣΚΑΪ ήταν γνωστή από καιρό. Απλώς δε μπορούσε να γίνει η επίσημη ανακοίνωση λόγω του συμβολαίου που είχε ο παρουσιαστής με τον ΑΝΤ1 και το οποίο έληξε πριν λίγες μέρες.

μετακομίζει σε άλλη ζώνη του σταθμού

Ο Γιώργος Λιάγκας επιστρέφει και αναλαμβάνει τη ζώνη 12:00-14:00 του ΣΚΑΪ, αντικαθιστώντας την Τατιάνα Στεφανίδου, που .

Παράλληλα, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση του σταθμού, ο παρουσιαστής θα κάνει και ένα απογευματινό τηλεπαιχνίδι σε καθημερινή βάση όντας ένα από τα δυνατά χαρτιά σε επίπεδο παρουσιαστών.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ:

«Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας από σήμερα εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. O Γιώργος Λιάγκας θα ενισχύσει από τη νέα σεζόν το πρόγραμμα του καναλιού αναλαμβάνοντας τη ζώνη του σταθμού 12.00 με 14.00 και ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι».