Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» Κ. Κωστόπουλος αναγνώρισε το πρόσωπό του στην καταγγελία για βιασμό και τη διαψεύδει

 
Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» Κ. Κωστόπουλος αναγνώρισε το πρόσωπό του στην καταγγελία για βιασμό και τη διαψεύδει

Ενημερώθηκε: 05/05/22 - 08:59

Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» Κώστας Κωστόπουλος αναγνώρισε το πρόσωπό του στην καταγγελία της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό αλλά τη διαψεύδει. Όπως χαρακτηριστικά γράφει η καταγγελία «είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησης μου» και συμπληρώνει ότι μέχρι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη παραιτείται από τη σειρά «Σασμός» την οποία σκηνοθετεί.

Η Έλενα Αθανασοπούλου, λίγα μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση του Κώστα Κωστόπουλου έσπευσε να επιβεβαιώσει, εμμέσως πλην σαφώς, πως αυτός είναι ο σκηνοθέτης τον οποίο κατηγορεί πως τη βίασε στο αυτοκίνητό του το 2010 όταν ήταν 21 ετών. Μέσα από μια σειρά αναρτήσεων που έκανε στο Facebook, κάποιες από τις οποίες μάλιστα κατέβηκαν λίγη ώρα αργότερα, παραλλήλισε τον σκηνοθέτη με δύο άλλους καλλιτέχνες που επίσης παραιτήθηκαν προ μηνών από τις θέσεις τους μετά από αντίστοιχες καταγγελίες που δέχτηκαν ενώ έκανε επίσης λόγο για μάρτυρες που γνωρίζουν αλλά και για απόπειρες δωροδοκίας: «Είναι λέει ψεύδη...δεν θες να βγάλω τώρα δημόσια τα μνμτα του μάρτυρα να σου πω εγώ τι είναι ψεύδη ! Θα περιμένω τη δικαιοσύνη»...«Έφτασες στο σημείο να μΕ δωροδοκήσεις για να πεις ότι όλα είναι ψευδη! Είχα ένα μάρτυρα ! Τώρα έχω δυο !»...«Και θα πω και κάτι τελευταίο ξέρω ότι παρακαλάς το μάρτυρα να πάρει το μέρος σου αλλα έχω ολα τα μνμτα του που αν τα βγάλω δημόσια θα κλαις»...«Κάτι μ θυμίζει αυτό !Α ναι τα ιδια καναν και πέρυσι εκείνοι οι δυο … σιωπή ! Καληνύχτα».

Ο 57χρονος σκηνοθέτης του «Σασμού» Κώστας Κωστόπουλος που είδε το όνομά του να κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία και τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια πήρε την απόφαση, «για λόγους ευθύτητας και αξιοπρέπειας», όπως αναφέρει, να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από μια ανάρτηση που έκανε, αργά χθες το βράδυ, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Παραδέχεται πως κατά το παρελθόν είχε μια περιστασιακή γνωριμία με την ηθοποιό, χαρακτηρίζει, ωστόσο, την καταγγελία της «απολύτως ψευδή» και «χυδαία απόπειρα συκοφάντησής του». Επιπλέον, αποκαλύπτει πως θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη προκειμένου να προστατευθεί ενώ ανακοινώνει πως παραιτείται από την δημοφιλέστατη τηλεοπτική σειρά την οποία σκηνοθετεί τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει νομικά η υπόθεση. Έτσι λοιπόν το μέλλον του «Σασμού», που σαρώνει σε τηλεθέαση και είχε ανακοινωθεί πως θα συνεχιστεί και του χρόνου, βρίσκεται πλέον στον αέρα με τους φανατικούς τηλεθεατές του να έχουν θορυβηθεί.