Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Πάνος Μουζουράκης στα «Νούμερα» της ΕΡΤ1

 
Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Πάνος Μουζουράκης στα «Νούμερα» της ΕΡΤ1

Ενημερώθηκε: 11/01/23 - 13:36

Μετά την κοινή τους νίκη ενάντια στη Μαφία, ο Φοίβος και ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι –σε εκνευριστικό βαθμό.

Καλούν τον Πάνο Μουζουράκη στη «Μάντρα», ο οποίος, όμως, έχει καταλυτική και συνάμα καταστροφική επίδραση σε όλα τα «νούμερα».

Στο μεταξύ, ο Σταύρος Θεοδωράκης γυρίζει ένα επεισόδιο των «Πρωταγωνιστών» αφιερωμένο στον «Μουζού», περνώντας όμως από τη «Μάντρα», του κινεί την περιέργεια η πολυπλόκαμη προσωπικότητα του Θανάση (Θανάσης Αλευράς).

Ποια είναι, άραγε, η ταυτότητα αυτού του περίεργου ανθρώπου;

Ο Φοίβος έχει μια συνάντηση με την Ξένια (Αλεξάνδρα Ταβουλάρη) και τη Χλόη (Έβελυν Λύτρα), που αλλάζει όλα όσα θεωρούσε δεδομένα. Και ο Ζερόμ ζητάει τη βοήθεια του Σπύρου για να κερδίσει την καρδιά της Κίρμπυς (Άννη Θεοχάρη).

Τέλος, η Έλσα (Βάσω Καβαλιεράτου) και ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) αντιμετωπίζουν πρακτικά προβλήματα στη συγκατοίκησή τους με την Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου) και τα παιδιά.

Όλα καταλήγουν σ’ ένα live που η αλήθεια, για μια και μοναδική φορά, θα αποδειχτεί ομορφότερη από το ψέμα.

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο της μουσικής κωμωδίας καταστάσεων, με στοιχεία σαρωτικής  σάτιρας, αλλά και μουσικοχορευτικού θεάματος «Τα Νούμερα», που θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ1, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023, στις 22:00.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ