Ο ύποπτος θάνατος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή - Το νέο θρίλερ απόψε στο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ύποπτος θάνατος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή - Το νέο θρίλερ απόψε στο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 22/11/19 - 22:34

Φως στο τούνελ (22/11): Το θρίλερ με τον ύποπτο θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Θανάση Σιγκάρη 50 χρόνων, πατέρα τριών παιδιών, που βρέθηκε νεκρός σ’ ένα χωράφι στο Αμύνταιο Φλώρινας, ενώ επέστρεφε σπίτι του με μια μοτοσυκλέτα, θα ξετυλίξει απόψε η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ».

Ο καβγάς στην παρέα που προηγήθηκε, η αυτοχειρία φίλου του που ακολούθησε, και οι σοβαρές αντιφάσεις βασικών μαρτύρων, είναι τα στοιχεία που οδηγούν στην υπόνοια ότι η υπόθεση δεν έπρεπε να κλείσει χωρίς να προηγηθεί πιο εμπεριστατομένη έρευνα από τις αρχές.

Η τοπική Αστυνομία και βιάστηκε να κλείσει την υπόθεση έκανε λόγο για τροχαίο δυστύχημα, αποφάνθηκε. Όμως η οικογένεια και οι φίλοι του θύματος, από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες για να αποδείξουν το αντίθετο: Ότι δηλάδη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Ερμή» Αμυνταίου, βρέθηκε σε ένα στημένο σκηνικό θανάτου.

Το «Τούνελ» σε μια δύσκολη αποστολή εντόπισε μάρτυρες – «κλειδιά» στη σκοτεινή αυτή ιστορία…

Σε ποιο αυτοκίνητο ανήκουν τα κόκκινα ίχνη που εντοπίστηκαν στη μηχανή του οδηγού;

Γιατί έπεσαν σε αντιφάσεις στην κάμερα του «Τούνελ» οι βασικοί μάρτυρες;

Τί είπε τηλεφωνικά στην κόρη του λίγη ώρα πριν βρεθεί νεκρός, για τον «φίλο» που ήταν μαζί του;